Urbisul, chemat să asfalteze de urgență șanțurile din centru

Se întâmplă pentru a doua oară în acest an.

„Nu mai stăm după ei, de mâine băgăm Urbisul să asfalteze la urgență în zona Pieței Centrale”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Luni, marți și miercuri seară, după ora 21.00, muncitorii de la Urbis au fost chemați să astupe cu asfalt șanțurile de pe Ostrovului și Independenței sursa foto, Vali Blidaru
Subantreprenorul care băgat țeava de apă a întârziat să asfalteze șanțurile spre nemulțumirea (justificată) a șoferilor

E pentru a doua oară în acest an când Urbisul e chemat să intervină de urgență, după ce în primăvară s-a întâmplat la fel pe str. Alexandru Marghiloman. Atunci firma cu semafoarele nu și-a făcut cum trebuie treaba.

DOC080923-08092023115022

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Urbisul, chemat să asfalteze de urgență șanțurile din centru

 • Bagă Apostu Urbisul, de parcă ar plăti din buzunarul propriu! Mă întreb, firmele astea care au lucrarea încasează inclusiv astuparea șanțurilor? Eu unul nu aș „băga Urbisul” ci le-aș percepe niște penalizări….Dar, doar dacă nu ar fi „de-ai casei”!!

  Răspunde
 • Apropo, pe la Buzău când începe să se practice penalizarea tuturor acestor companii de 2 lei care efectuează manopere mai slabe de 2 lei ?

  Prin alte orașe atunci când un constructor greșește, este pus sa remedieze și i se aplica și amenda, Buzăul pe ce lume este ?
  De ce li se permite constructorilor sa trateze cu atâta sictir orice se face prin acest oraș ?!

  Avem voie sa insinuăm motivul ori se cenzurează postul dac-o facem ?

  Răspunde
  • Insinuarea dvs n-are rost, cu siguranță că firmele respective sunt penalizate, cel puțin prin faptul că nu mai primesc banii prevăzuți în contract pentru asfaltare.

   Răspunde
  • Da,sunt companii de casa cu sedii in garsoniere si maxim 3 ani de activitate,cu legaturi politice,nu vor avea nici o penalizare și vor prinde contracte și mai bănoase în curând.In centru firma lui Manolache,la gara firma lui Georgescu,fost pe la pro România,și pavajul pe Unirii firma lui Alecu,fiul fostului prefect.Sigur vei cenzura comentariul sau îl vei trunchia.

   Răspunde
 • cand semnati un contract ca beneficiar tb sa aveti si juristi si specialisti care sa il faca … chestia cu reparati din banii buzoienilor ce tb sa faca firma e o chestie de aruncat in ochi … cu cat este penalizata firma respectiva ? ce scria in contract vizavi de zona santierului si anume de refacerea acesteia ? nu scria nimic ? …

  Răspunde
 • ce suma va fi imputata firmei respective ? astea sunt informatii publice sau nu ?

  Răspunde
 • Insinuările tuturor au rost Auraș Tereacă! Și uite, ca să-ți arăt că au rost, în maximum 3 zile ar trebui să primim un răspuns clar, cu cifre la virgulă, legate de tot ce înseamnă costuri, penalizări, plăti, etc. Este o problemă extrem de simplă, de contabilitate! Pariez că vom rămâne cu „ne vom interesa”!!

  Răspunde
 • S-au astupat(Asfaltat) si pe Ion Baiesu, ………… precum valurile Dunarii

  Răspunde
 • cine plateste ?

  avem stipulate penalitati in contracte ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.