Veste excelentă pentru șoferi, pietoni și bicicliști

Ce vedeți în fotografia de mai sus e asfaltul, în două culori, turnat pe Bd. Republicii din Buzău.

Cel roșu s-a așternut pe cele două benzi destinate bicicliștilor:

Când, zilele următoare, se vor trasa și marcajele, Bd. Republicii va fi o frumusețe de stradă.

Din cele mai proaste trotuare din oraș, pe care era o aventură să pășești, Bd. Republicii le are acum pe cele mai frumoase.

Astăzi, muncitorii de la Troia termină de așternut stratul de uzură

Veste bună, după finalizarea lucrărilor de pe Bd. Republicii (atenție, strada are acum și terasament făcut ca la carte), muncitorii de la Troia se vor muta dincolo de gară pe Bd. 1 Decembrie.

C-tin Toma, primar Buzău: „Vom continua pista de biciclete prin fața gării și pe Bd. 1 Decembrie. Se va realiza astfel conexiunea cu Bd. Unirii, Calea Eroilor și, mai departe, cu str. Drăgăcii și Bd. Industriilor”.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Veste excelentă pentru șoferi, pietoni și bicicliști

 • De doi bani asa numita “pista” de biciclete. E doar un asfalt colorat, ideal era sa fie separata fie de borduri cum e pe Calea Victoriei, fie de stalpisori. Sunt curios cum dau avize cei de la Politia Rutiera unor asemenea lucrari, in aceeasi situatie sunt si unele locuri de parcare trasate de primarie la nici 5 metri de coltul intersectiei.

  Răspunde
  • Se vor pune si borduri si stalpisori. Aveți răbdare, abia ce s-a turnat asfaltul

   Răspunde
   • Mai ușor cu afirmația ca terasamente este lucrat cala carte. Nu cred ca s-a rezolvat în totalitate cele 3 sau 4 puncte în care sub vechiulrerasament sint zone de mlaștină. Așteptați ca peste un an sa se vadă efectul proastei executii

    Răspunde
   • Dacă nu se pun stâlpișori va deveni parcare pista de biciclete iar asfaltul acela scump, roșu ca fi inutil…ca și celelalte piste nedelimitate

    Răspunde
 • Abia astept sa ma dau cu trotineta in timp ce rontai grisine din faina de greieri. Bine, cel mai mult imi place pe capota de bemveu dar nu imi fac griji, sigur apare ocazia.

  Răspunde
 • O frumusețe de strada,am crezut ca e Viena.Viena anului 1748.

  Răspunde
 • Stațiile de autobuz pe ruta gara spre Horticolei cum vor fi realizate? Călătorii vor coborâ pe pista de biciclete? Poliția rutieră cum va interpreta legea? Care sunt diferențele la depășirea unui biciclist in trafic și când rulezi pe lângă pista de biciclete fie ea și separată doar de stalpisori? In acest caz bicicliștii nu pot cădea în fața mașinii fără a putea fi evitați?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.