Vezi AICI cum s-a întâmplat

Accident în această seară la intersecția Bd. Unirii cu str. Ciochinescu.

Vina aparține șoferului (43 de ani), cu Dacia albă, al unei firme de distribuție:

Șoferul Daciei venea dinspre Bariera Ploiești (către centru) și a încercat virajul (interzis) la stânga (înspre str. Ciochinescu). Vezi mai jos indicatorul:

Ghinion dar și noroc

Ghinion pentru șoferul de la distribuție, din față, circula (pe drumul cu prioritate, dar probabil cu viteză mare) un autoturism VW gri (șofer 20 de ani, Buzău).

În urma coliziunii, VW-ul a ajuns pe trotuar și s-a oprit într-un magazin de la parterul blocului.

Noroc pentru că nu trecea nimeni pe trotuar la acel moment. Șoferul de 43 de ani, accidentat ușor, a fost transportat la spital.VW-ul a făcut praf și semaforul pietonal

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Vezi AICI cum s-a întâmplat

 • Si inca un noroc. Vinovatul are asigurare RCA la Allianz Tiriac ca daca era Euroins…..

  Răspunde
  • Da, cred ca asta-i una dintre cauzele pentru care parem un popor de calusari, batem spectaculos pasul dar doar pe loc, intrucat civilizatia nu tine cont de noroc. Niciodata. Altfel spus, cine isi incheie RCA cu decontare directa, sta relaxat fata de astfel de posibile situatii. Ca sa explic, pentru cateva zeci de lei in plus la polita RCA, iti repari masina cu RCA-ul tau, unde doresti, iar asiguratorul va recupera banii de la RCA-ul celui vinovat, ori prin instanta, daca acesta nu are RCA ori avea la Euroins, de ex. Problema rezolvata, nimeni nu trebuie sa fie smecher, religios sau norocos dupa gust.
   Aceeasi mentalitate grobiana, daca ma raportez la elementele definitorii lipsa ale unei societati civilizate, este asigurarea PAD, care costa 100 lei/an si acopera o valoare de cateva zeci de mii de euro de imobil, ca tot am vazut ca e sezonul incendiilor, inundatiilor si cutremurelor. Desigur ca o varianta mult mai buna e cersitul de sprijin si ajutor, pe net, ulterior, ca o suta de lei e mult, cat un ab lunar la digi. Daca primariile si-ar face treaba… dar n-avem noi norocul asta!!!

   Răspunde
 • Pare ca acolo a fost o viteza mare, cu atât mai mult cu cat una dintre mașini avea sigur o viteza aproape de zero, adică Dacia.
  Sunt liber sa cred ce vreau. Iar tipul mașinii de pe trotuar, numărul de înmatriculare si felul in care am văzut ca unii localnici merg pe Unirii ma fac sa fiu sceptic.
  Doamne ferește de oamenii de pe trotuare cu asemenea șoferi pe strada.

  Răspunde
  • Doamne fereste de oamenii de pe trotuare ? Sa vezi Doamne fereste de oamenii de pe acele refugii de statii de autobuz de pe mijlocul bd UNIRII …. Atunci sa vezi stiri pe prima pagina !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.