Victorie, azi, în Giulești. Săptămână perfectă pentru fete

Săptămână perfectă pentru echipa de handbal fete din Buzău. După succesul de miercuri cu Craiova, azi buzoiencele au câștigat în Giulești cu Rapidul.

După o primă repriză echilibrată, 14-13 la pauză pentru gazde, ale noastre au trecut la timona partidei de prin minutul 40.

Diferența de valoare s-a făcut simțită și pe tabela de marcaj, avantajul Gloriei crescând până la șase goluri: 24-30, min. 57. Oaspetele au avut astfel un final fără emoții, închizând tabela la 27-31.

Toate fetele au jucat bine, cu un plus pentru portărița Mârcă.

De notat că gazdele au reclamat un arbitraj pro Gloria Buzău. „Dacă nu faci parte din cooperativă, nu ai nicio șansă. Din păcate. #SinguriImpotrivaTuturor. Asta e Rapidul din Giulești…Nu e pe placul puterii”, a postat pe facebook președintele Bogdan Vasiliu, imediat după meci.

Au marcat Maria Gavrilă 8 (3x7m), Ana Maria Popa 8 (2x7m), Alina Ilie 6, Ana Maria Simion 4, Alexandra Subțirică 3 și Andreea Rotaru 2.

Sâmbăta viitoare, la Sala Sporturilor se vor întâlni cele două Glorii. Cea din Buzău și cea din Bistrița, la ultima evoluând fosta „căpitană” – Dziana Ilyina. Apoi, buzoiencele se vor deplasa în Ardeal, la Zalăul lui Tadici.


De la ora 18.00 au meci și băieții. CSM Bacău – HC Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.