Vor salva vieți! Se montează acum! Iată unde!

La această oră pe Șoseaua Nordului (centura orașului Buzău) se execută lucrările de montare a unor separatoare de sens.

Acțiunea avansează rapid întrucât separatoarele sunt plăci de beton prefabricate care trebuie doar asamblate între ele.


Lucrarea se desfășoară pe toată întinderea (400 de metri) celei de-a doua curbe periculoase a șoselei de centură a municipiului Buzău.

De-a lungul vremii aici au avut loc numeroase accidente provocate de mașinile care din cauza vitezei, neatenției și a carosabilului alunecos au ajuns pe contrasens.

Acțiunea de azi e lăudabilă, iar mulțumită ei multe vieți se vor salva pe viitor. Felicitări Poliției Rutiere și Primăriei Buzău pentru idee și execuție.

„Acum se rezolvă această curbă, iar în faza a doua se vor pune aceste separatoare și după coborârea podului de la fabrica de bere înspre pasarela Nehoiu. Și acolo se produc multe accidente din cauza celor care coboră podul și apoi vor să vireze stânga înspre Micro XIV peste linia continuă”, a precizat viceprimarul Ionuț Apostu.

 

 

loading...

Un comentariu la „Vor salva vieți! Se montează acum! Iată unde!

  • Nu era mai bine dacă puneau cabluri, cum au pus la intrarea în Capitală, pe DN 2, la Afumați? Poate era o soluție mai economică și mai sigură. Iar la ”Pasarela Nehoiu”, unde vor să vireze la stânga peste linia continuă se putea amplasa un sens giratoriu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.