Fata acuzată din Buzău: „Nu sunt eu! Vă dau în judecată!” VIDEO

„Țoapa cu maceta e din Buzău!”

Așa au anunțat azi televiziunile și site-urile centrale. Ba, unii i-au dat inclusiv numele.

„Nu sunt eu! E o eroare. Vă dau în judecată”, a anunțat fata din Largu – județul Buzău (vezi VIDEO mai jos).

Iar fata din Buzău (care apare în clipul de mai sus) are dreptate. Cea din clipurile rulate de televiziuni e mai înaltă și ceva mai slabă (vezi mai jos).

Imaginile cu „pisi” care distruge oglinda cu piciorul și apoi scoate maceta (!) din BMW au fost postate luni pe facebook și au devenit rapid virale.

Dacă individul cu crosa de golf a fost identificat, reținut 24 de ore, iar apoi eliberat (control judiciar), fata care îl însoțea nu a fost încă găsită de poliție.

UPDATE. Poliția Capitalei a anunțat reținerea unei tinere de 22 de ani. Adevărata agresoare, nu fata din Buzău acuzată pe nedrept. Este cercetată pentru amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și linistii publice.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Fata acuzată din Buzău: „Nu sunt eu! Vă dau în judecată!” VIDEO

  • Ce bătaie le dădeam la piticii ăia doi. Cu tot cu crosă și macetă. Mâncau cu paiul vreo câteva zile. Totul, în legitimă apărare.
    Dar, bine că justiția independentă funcționează. Sigur…
    După ce poliția l-a reținut pe gherțoi, deși merita și traseista acest lucru, justiția a decis: control judiciar. Nu arest, nu arest la domiciliu.
    În rest, România este o țară sigură, așa cum spun peneliștii.

    Răspunde
  • Tereacă, și cei doi din clipul postat de tine sunt cam la fel ca cei doi care au lovit Loganul. Doar mai săraci. Și cu duhul și ca avere. Acesta este nivelul. Redus și foarte redus.
    De regulă, cu cât mașina este mai scumpă, cu atât nivelul de nesimțire este mai mare.

    Răspunde
  • … cum și-au dat seama că nu e lelea aia din Buzău? După lama macetei, este? Că faraoanca de Buzău o avea personalizată cu Buzău-oraș „deșchis”, este? 😉

    Da’ nici cu Radu mamii de mai sus nu mi-e rușine, de … „intălijănt ce ieste” se laudă că el îi bătea pe cretinii ăilalți… 😉 voi vă dați seama?!? Răducu ăsta chiar avea șanse mari să facă o faptă bună, să ajungă donator de organe sau, în caz că „biruia”, devenea el deținătorul titlului de cel mai tâmpit cocalar… 😉 îi lăsa cu buza umflată pe luptătoru’ cu crosa și pe tuta cu maceta… 😉
    Vai de prepuțu’ nost’ cu așa faună… viitoru’ sună bine, vor fi clienți la Săpoca…

    Răspunde
  • @Cătălin/Io, ai impresia că toți sunt căcăcioși ca tine? Deci, după mintea ta slabă, dacă ești atacat, dacă îți este pusă viața în pericol, tu nu te aperi, ci întorci și celălalt obraz, că așa scrie în Biblie, nu? Nici măcar nu fugi, că ți-e rușine? Duhnești a educație! Vai de capul tău! Nu ești deloc interesant în felul în care te exprimi, ci ești doar stupid.
    Nu m-am lăudat că îi băteam, ci doar am afirmat acest lucru. Asta meritau, dacă mă atacau. Cât să se liniștească.
    Într-o țară normală, dacă s-ar fi întâmplat așa ceva, cetățenii ar fi intervenit, ar fi avut simț civic, și nu s-ar fi mulțumit doar să filmeze că să pună pe rețelele de socializare să primească like. Tu, sigur faci parte din ultima categorie.
    Urăsc indivizii ca tine care nu spun nimic, așa-zișii nimicuriști.

    Răspunde
  • @Raducu: … nu pricepi, hai să îți desenez, poate „citești” mai ușor dacă e cu poze…
    … sunt pline cimitirele de eroi.
    Presupun că doreai să te facă cetățean de onoare sau să pună numele tău unei străzi. Post-mortem.
    Lăudăroșenia e când te dai mare DUPĂ ce trece primejdia, gen ce ai fi făcut și ai fi dres DACĂ erai tu de față. Basmele rromânilor, faza pe localitate. Acolo ești acum. Campion.
    Vezi că mai era un păpăgăluț, Mircea Badea, care tot așa s-a dat smardoi de la distanță și apoi a pățit buba.
    Așa și tu, dacă nu mă crezi, caută-i pe omologii tăi, ăla cu crosa și aia cu maceta și dovedește că nu ești papagal. În felul ăsta, noi ceilalți, te și credem, dar scăpăm măcar de unul din voi… te-ai prins? Eu încurajez șmecheria la fraieri, faza eliminatorie, în felul ăsta se mai răresc…
    Cei inteligenți știu că nu trebuie să fi retardat și să te urci pe preș la prima provocare, adică te amenință unul cu o armă, tu te expui ca boul, crezând ce ai văzut tu în desene animate… te folosești, dacă ai, și de minte pentru a învinge, nu te apuci să te lupți cu un bou cu arma sau metoda la care ăla poate fi mai bun ca tine. Iarăși, ca să pricepi, adu-ți aminte de Posada, de exemplu. Nu mă pune să-ți explic și asta… 😉

    Răspunde
  • Felicitări Cătălin! Să știi că am încercat și eu, dar nu am reușit, din păcate!
    „Cu „omul” neșcolarizat
    Te lupți puțin și ai scăpat!
    Dar lupta este colosală,
    Cu „….ul” care are școală!”

    Răspunde
  • S-au găsit doi proști, doi țărani, să de-a sfaturi. Habar nu aveți ceea ce înseamnă viața, ceea ce înseamnă lumea.
    Nu am făcut pe eroul, doar am spus că aș fi luat atitudine. Nu pot fi nepăsător. Știu că voi doi, niște încuiați la minte, nu puteți să înțelegeți acest lucru. Din cauza unora ca voi, nepăsători, necunoscători, nepregătiți, dar aroganți și nesimțiți, avem conducătorii actuali. Vă dați mari cunoscători, dar nu ați văzut lumea, nu ați trăit în alt mediu decât cel rural sărac. Apropo, faptul că ați fost în Bulgaria, nu se pune.
    Când ați citit ultima dată în carte?
    Așa că, hai sictir, săracilor!

    Răspunde
  • Pentru florian taranul si catalin/oah, va dati zmei aici pe site, in anonimat, dar in viata reala cred ca sunteti niste frustrati, niste fricosi si aveti curajul sa contraziceti pe cineva doar dupa ce consumati alcool.
    Spuneti daca aveti ceva de spus despre subiectele tratate de catre dl reporter, daca nu abtineti-va.
    Acceptati ca exista oameni cu alte idei, mult mai bune.

    Răspunde
  • Mare ti-e gradina Doamne! De ce ne chinui cu astfel de indivizi ca Florian?! Sau cu altii ca el?!
    Dupa mintea unora, trebuie sa ne lasam furati, batuti, mintiti, injurati si sa nu luam atitudine in niciun fel. Pe bune, domnilor?!
    Exista legitima aparare, in cazul in care nu stiti, atunci cand viata iti este pusa in pericol.

    Răspunde
  • Deci, catalin ne indeamna la nepasare, la neimplicare? Pai, cu astfel de gandire nu ajungem nicaieri. Nu progresam. Ne meritam soarta. Filmam, punem pe FB si devenim virali, nu? Și atat! Ce viata penibila si lipsita de sens au unii!

    Răspunde
  • … cam de unde ați tras concluzia că a spus sau susținut cineva că nu trebuie luată atitudine?!? Doar că „atitudinea” tip Radu sau a altora ca el, de a răspunde la fel la atacul unor maneliști imbecili, precum ăia de au vandalizat mașina, e sinucigașă.
    Nu trebuie să reacționați ca maimuțele, făcând la fel ca „dujmanii” voștri, reali sau închipuiți. Există căi mult mai elaborate pentru a-i face pe agresorii ăia să pățească buba rău fără ca măcar să aibă habar de unde le-a venit. Asta spun, nu că nu trebuie luată atitudine.
    Dar dacă mintea voastră vă spune că dacă vă atacă unul cu pistolul voi trebuie să „luați atitudine” la modul prostesc, luându-vă la bătaie cu ăla, în loc să fiți șireți și să îi rupeți fără să ajungeți la „știrile de la ora chici”, pe locu’ mortului, atunci vă doresc să vi se îndeplineasca dorințele…
    Bun, între timp mai puneți mâna pe o carte. Fiecare pe nivelul lui. Puteți începe cu una de colorat. Dar vedeți să nu depășiți conturul desenelor și nici să nu vă curgă mucul pe foaie…

    Și, domnu’ Radu, am înțeles că ai fi luat atitudine, de aia mă și bucur pentru tine, că doar „AI FI LUAT”, că dacă ai fi spus „am luat”, acum eu cu cine mai „discutam”?!? Că poate deja luai altitudine…

    Răspunde
  • Tipic românește. Se tratează un subiect, dar vine unul ca individul Cătălin/ și ne spune că dacă avea agresorul pistol se întâmpla nu știu ce. Discutăm despre cazul acesta, nu ipotetic, nu despre dacă. Băi, băiatule, piticii ăia doi puteau fi speriați și atât și, eventual, jucați un pic în picioare, cu crosă și maceta cu tot.
    Încerci acum să o dai la întors, deși, este clar că ești unul dintre cei care nu i-au atitudine și nu își ajută semenii.
    Așa că, lasă-ne cu comentariile tale goale de conținut.

    Răspunde
  • În loc să fim uniții împotriva unor astfel de indivizi cu astfel de comportamente inumane în traficul rutier, ne certăm între noi, pentru că unii sunt mai curajoși, iar alții mai puțin curajoși, asta că să nu zic lași.
    Foarte bine că Radu ar fi luat atitudine. Poate se găseau și alții în zonă să o facă în acel moment.
    Bine că alții nu ar fi luat atitudine. Este alegerea lor.
    Dar, cred că „derapajele” celor doi bombardieri din imagini trebuie sancționate inclusiv de opinia publică.
    Nepăsarea naște monștrii.

    Răspunde
  • Bine, Cosânzeano, ai biruit.
    Pierdem timpul, fugi la luptă.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.