Toma: „Buzăul a luat jumătate din fondurile alocate României!”

Invitat la Campus Tv, primarul Toma a dat o veste bună proprietarilor din aproximativ 70 de blocuri din Buzău, inclusiv celor din blocurile cu bulină roșie:

„Asta e informația pe care o am azi, sper să nu se schimbe nimic, orașul Buzău va primi 95 de milioane de euro, jumătate din suma alocată României. Am prins prin PNRR 70 de blocuri din Buzău pentru reabilitare energetică, dar și consolidare a structurii, mă refer la cele cu bulină roșie. Ca să vă dau două exemple – blocul 17 din Micro V și blocul 41 din Micro XIV”

Toma a anunțat că locatarii nu vor plăti nimic, spre deosebire de celelalte proiecte de reabilitare energetică, tot pe fonduri europene, unde locatarii achitau 15 %.

Dacă informația furnizată, la prima mână, de primarul Toma se va confirma, acesta ar fi foarte probabil cel mai mare proiect cu fonduri europene atras de vreo municipalitate din România.

Toma, explicație: „Aici e pe principiul primul venit, primul servit. Angajații din Primăria Buzău au avut toate documentele pregătite și au fost mai iuți decât cei ai altor primării din țară. Sper să rămână așa, să nu se facă prostii, pentru că e un proiect supravegheat de Uniunea Europeană”

Blocul urât de la avion ar urma să fie reabilitat prin PNRR

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Toma: „Buzăul a luat jumătate din fondurile alocate României!”

  • Foarte bine! In blocurile reabilitate se intampla mai putine violuri de regula

    Răspunde
  • S-a fript omul de prea multe ori cu proiectele astea, acum e asigurat. Dacă nu iese, e vina ”șmecheriilor”. Ați înțeles, da?!? Toți, niște golani, noi, atleți.

    Răspunde
  • … marcelică i-a dat pontul lu’ tomică așa că e normal ca primul venit să fie și primul servit!…

    Răspunde
  • deci PNRR vizeaza cca 150 de blocurii in toata tara….?!111

    Răspunde
  • … Denisa, regula ca regula, dar mai sunt și excepții… 😉

    … până nu verifici, nu poți știi sigur… 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.