Două șantiere se închid în oraș

Încă două străzi pline de gropi din oraș au fost reabilitate complet de Urbis Serv.

Prima dintre ele e strada Parâng pe care s-au reabilitat carosabilul și trotuarele (prevăzute cu casete unde s-au plantat copaci).

Mâine se va asfalta și o alee învecinată (Gen. Ion Jitianu)

A două stradă „praf” care a fost asfaltată azi e Aleea Platanilor dintre Bd. Unirii și Spiru Haret.

Azi s-a turnat primul strat pe Aleea Platanilor, joi se va așterne și stratul doi.

Rămâne de văzut unde se vor muta de luni trei dintre echipele Urbis Serv (o a patra echipă a fost dislocată pe Aleea Insulei).

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Două șantiere se închid în oraș

  • Pariu ca ”23 August” va fi pedepsit in continuare?!? Iar daca vor auzi aia de acolo celebra formula ”vom face frumos, pe fonduri europene”, eu as cere azil politic in Ukraina.

    Răspunde
  • Iazul Morilor cand va intra in reabilitare. Se preconiza ca incepand cu luna aprilie, suntem in mai si inca nicio urma de reabilitare. Promisiuni pentru prosti. Am ajuns sa ne rupem picioarele pe aceasta strada, indiferent ca mergi pe trotuar sau carosabil.

    Răspunde
  • Comunicati primatiei ca degeaba s-a asfaltat Transilvaniei pentru ca strazile Martirilor, Turdei, Clujului si Heliade Radulescu fiind ca dupa bombardament nu pot face legatura cu Micro XIV, asa ca centrul orasului va fi aglomerat in continuare prin singura artera mai acceptabila B-dul N.Balcescu!

    Răspunde
  • Articolele dvs fac parte din campania electorala a domnului Toma sau prezintă realitatea? În articolul dvs dați de înțeles cititorilor ca str Platanilor este complet reabilitată. În realitate a fost complet reabilitată fix 50% din stradă. Între Ciucurete și Ciochinescu. Partea între Ciochinescu și Patriei tot Platanilor se numește și este exact ca după bombardament. Apreciez munca domnului Toma dar articolul dvs este cumva pe lângă realitate. Rog răspuns din partea dvs în cazul în care considerați ca greșesc eu. Mulțumesc frumos!

    Răspunde
    • E o echipă a Urbis SErv a rămas în zona Insulei și nu va pleca până nu termină tot.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.