Azi, campanie la Buzău. Doar până la ora 17.00

S-a format coadă în parcarea Kaufland Frăsinet la automatul care acordă doar AZI bilete de autobuz.

În schimbul a cinci recipiente tip PET sau doze din aluminiu, buzoienii primesc un bilet cu două călătorii.

Cine aduce zece primește două bilete și așa mai departe.

Campania se desfășoară până la ora 17.00, atât la Kaufland Frăsinet, cât și la Kaufland Eroilor.

Printre primii participanți s-a numărat și viceprimarul Ionuț Apostu.

După introducerea celor cinci recipiente, automatul eliberează un cupon cu 10% reducere la Kaufland la băuturile necarbonate.

Pe baza acestui cupon, o domnișoară aflată lângă automat acordă participanților biletele de autobuz.

Viceprimarul Ionuț Apostu chiar a folosit biletul de autobuz cu care a mers azi la serviciu cu autobuzul 5 din fața Kaufland.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Azi, campanie la Buzău. Doar până la ora 17.00

  • Parerea mea e ca viceprimarul se apara de muste daca are timp sa schimbe pet-uri pe bilete de autobuz. Nu ca ideea n-ar fi buna, dar locul lui nu e acolo!

    Răspunde
  • Nu doar PET si doze, ci si sticle.
    Cat despre viceprimar, urca in autobuz doar cand e cu presa la o campanie, in rest se deplaseaza pe combustibil platit din buget cu masina SUV platita din buget si sofer platit din buget, uneori chiar cu escorta de la Politia Locala. Uneori il mai vezi si pe el conducand SUV-ul institutiei 9ABR.

    Răspunde
  • Campania a fost o gluma proasta.
    Te duceai, bagai 4 pet-uri dupa care aparatul dadea eroare si nu apucai sa iti faci bon cu 5 pet-uri eligibil.
    Dupa multe incercari in care bagai pet-uri si dadea eroare special ca sa nu emita bon valabil pentru promotie si reducere, ajungeai sa primeasca aparatul 5 pet-uri fara sa dea eroare si sa emita bon eligibil.
    Cand te duceai la fata cu bilete, aflai ca bilete nu se dau decat daca iti dai toate datele personale si acord de prelucrare pentru marketing. Si inca ceva, nu dadea decat 1 bilet de persoana indiferent de cate bonuri faceai. Parca scopul lor era sa faca niste liste proaspete cu date personale si numere de telefon pentru a spama cu mesaje, probabil cand vine campania electorala.
    In mare parte au batjocorit pensionarii, care au folosit biletele lor sa care PET-uri cu sacosele la aparat si au primit un amarat de bilet, desi au bagat zeci de pet-uri, pe multe din ele neprimind bon eligibil pentru ca se bloca aparatul parca special ca sa nu emita bon eligibil cu 5 pet-uri primite. Adica au pierdut timpul lor, energia lor, si-au pierdut si pet-urile, si-au dat si datele care cine stie cum vor fi folosite si n-au primit decat un bilet de autobuz, cat sa le acopere biletul deja folosit ca sa ajunga acolo.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.