Se formează coloane spre Rm. Sărat

Informație de ultimă oră, culeasă de reporterul buzoienii.ro din filtrul de poliție înființat la viitorul LIDL 3 Buzău (vizavi de cart. Orizont).

Polițiștii îi opresc pe șoferi, dar îi lasă să meagă mai departe după ce le comunică faptul că vor trebui să aștepte la ieșirea din Mărăcineni până se vor forma coloane pentru a se parcurge drumul spre Rm. Sărat.

Dacă în oraș nu-i nicio problemă, în schimb pe câmp vântul bate cu putere și aduce zăpada căzută weekend-ul trecut pe drum.

Dacă autoturismele sunt lăsate să treacă, în schimb, tirurile sunt întoarse din drum în rondul de la Dedeman:

UPDATE. Se circulă și dinspre Rm. Sărat

„Pe DN 2, E 85, sensul Buzău – Râmnicu Sărat, și sensul Râmnicu Sărat – Buzău se circulă controlat, cu antemergator format din utilaje ale SDN Buzău și autospeciale ale IPJ Buzău. Acest lucru a fost posibil datorită intervențiilor prompte ale utilajelor aparținând Secției de Drumuri Naționale, structură subordonată DRDP Buzău”

loading...

Un comentariu la „Se formează coloane spre Rm. Sărat

  • Dubios cum pe unde e zăpadă se circulă (Sibiu, Făgăraș, Brașov, toată Valea Prahovei), iar pe unde nu-i zăpadă e închis drumul.

    Ia și explică treaba asta românească, cuiva sosit de prin țări străine, pe meleagurile mioritice, in cursul serii trecute – 5 februarie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.