Nu-i ajungea salariul, cerea bani de la amărâți!

Final jenant de carieră medicală pentru medicul Viorel Chioașcă, cunoscut doctor orelist buzoian.

Moment penibil, doctorul de urechi, nas și gât a fost purtat azi între arest, procuratură și tribunal cu cătușele la mâini.

Ce rușine, doctorul buzoian a condiționat operația de deviație de sept a unui puști (16 ani) dintr-o familie modestă de la țară de plata a 1.500 de lei.

Mama băiatului n-a avut bani de operație. Îngrijorată din cauza sănătății copilului (pentru mame, planeta se oprește când au copiii suferinzi) și frustrată de situație, femeia a sunat luni la CALL CENTER-ul ANTICORUPȚIE.

Medicul a primit ieri plicul cu cei 1.500 de lei, dar, ghinion, banii erau marcați!

Păcat de cariera dânsului, jumătate dintre buzoienii care comentează îl apreciază profesional, i-a făcut bine pe ei sau pe apropiați.

Mulți buzoieni, românii în general, atunci când sunt mulțumiți de actul medical, au grijă să-i mulțumească verbal și material medicului. Dar să condiționezi operația (unui copil) de șpagă, asta e inuman, rușinos.

De câțiva ani, salariile medicilor au fost mărite și în ideea ca medicii să aibă un trai îndestulat, fără șpagă. Chioașcă s-a dovedit însă unul dintre cei nesătui.

Și-a bătut joc nu doar de cariera sa, dar și de miile de colegi de breaslă care fac meseria asta cu suflet, pasiune și iubire de oameni, nu de arginți.

Citește și:

loading...

20 de comentarii la „Nu-i ajungea salariul, cerea bani de la amărâți!

  • Festin jurnalistic zilele astea, unu dupa altu articolele, nici poza n-ai mai avut timp sa o schimbi :)))
    Si titlul pe masura. La urmatorul vreau poze cu casa sau masina, daca are, si titlul „Chioasca, ce-ti mai place spaga!” :))))

    Răspunde
    • Să vezi schimbări la doctorii ăștia, vor lua șpaga în Bitcoin.

      Răspunde
      • Toti medici sunt niste SPAGARI
        Nu este unul sa nu fi luat de la pacient sau apartinatori.
        Tot personalul medical primește chiar si cere de la obraz.
        În spitale șpagă începe de la portar,infirmieră,asistente,medic.
        Asa ca arestatii pe toti.
        VASILE.

        Răspunde
    • Dacă le dai o sută de mii de euro pe lună tot iau șpagă.

      Răspunde
  • Care-o fi jumatatea aceea dintre buzoieni care îl apreciază pe acest individ ?

    Răspunde
    • Aberatii….cine poate aprecia asa specimen…

      Răspunde
  • @ Tereaca: nu ar strica sa postezi numărul de telefon pentru a denunța cazuri de corupție. Cred ca s ar găsi și altii și prin spitale și prin scoli și prin primarii și in alte locuri.
    @șpagarul buzoian: Ai salariu nu mai cere bre șpagă ca deja ești plătit!

    Răspunde
  • Cunosc destui care au trecut pe la ORL la el, si la nimeni nu a cerut bani.
    Pana si in cazul asta nu exista nici o dovada ca a cerut, si nici nu cred ca a cerut avand in vedere ca am la cunostinta destule cazuri in care au fost pacienti si nici o clipa nu le-a cerut bani.
    Faptul ca parintele a vrut sa dea niste bani e alegerea parintelui, faptul ca a facut-o astfel incat sa para ca medicul e ala nenorocitul ca nu i-a luat banii sa ii arunce pe coridor dupa ce parintele i-a plasat banii pe birou sau in buzunar nu face decat sa dovedeasca cat de javra e acel parinte.
    Asteptam bravii procurori sa faca circ si la terasele din oras, ca se cer la terase niste spagi care fac atentiile voluntare date de pacienti catre medici sa para bani de seminte.
    Culmea nu am vazut nici un chelner arestat ca cere si primeste spaga, dar medici care nu cer am vazut destui, toti linsati la comanda politica.
    Am ajuns ca societate sa consideram ca un chelner analfabet ce cara o tava de pe o masa pe alta merita imunitate si avere mai mare decat un medic care chiar ajunge sa salveze vieti.

    Răspunde
  • Dupa ce il tavaleste prin celule si camere din procuratura si tribunal o sa descoperim la final ca n-a cerut spaga si ca asa numit flagrant a fost o inscenare penibila cel mai probabil facuta ca razbunare de catre un rival, cum s-au intamplat in multe alte cazuri.
    Intai presa toaca si linseaza la foc continuu cu acuzatii nefondate, iar apoi cand se dovedeste ca totul e fals presa uita sa mai vina si sa isi ceara iertare ca au linsat oameni nevinovati la ordinul si indrumarea procurorilor dornici de afirmare politica.

    Răspunde
  • De fapt, consider ca jurnalistul a păstrat prea mult limbajul decent. In realitate titlul trebuia sa fie :După 30 de ani de luat șpagă, Chioasca, fomistul, va cheltui o parte din averea furata ca sa scape de pușcărie, si desigur va scăpa. Da-i mai tare în ei, nu ii menaja, nu merita.

    Răspunde
    • Nu e doctor! E măcelar! Așa l-am văzut prima oara ,acum 10 ani,cu halatul plin de sânge . Nu există pentru el tratamente alternative. Doar cuțit și șpagă . Operează și înjura pe bandă rulantă.

      Răspunde
    • SUBSCRIU !

      Iar ” celebrul ” Chioasca merita sa fie stigmatizat si pentru limbajul obscen. Cred ca respectiva Doamna tocmai simtindu-se jignita si umilita , a ales sa-l dea pe mina procurorilor . Bravo ei !
      Mii si mii de alti pacienti au inghitit umilintele ….

      Răspunde
  • Acest caz e doar varful aisbergului imensei coruptii de la Buzau care exista de mult timp… In spitalele, dar mai ales in scolile de top ale Buzaului, aceasta practica s-a proliferat cel mai mult, devenind un adevarat cancer social !!
    Posibilitatea imbogatirii rapide innegreste caracterul omului !!
    Posibilitatea imbogatirii rapide scoate la iveala INUMANUL !!
    Cat de avid dupa bani sa fii, incat sa impui conditia oferirii atator milioane (15 milioane !!) pana si unui amarat de copil de 16 ani de la tara ?? Bietul copil, venise saracul la spital sperand sa scape de o afectiune si aude ca are de dat 15 milioane…. Altfel, nu se poate !!
    Va dati seama de ce nemernicie sunt capabili unii (care la prima vedere par niste oameni atat de respectabili in societate) ??

    Alte amanunte care nu s-au spus pana acum pe net despre acest doctor:
    1) e divortat de nevasta-sa, tot medic in Buzau (probabil ca intretimp s-au impacat)
    2) nevasta-sa nu e nici ea usa de biserica la caracter (zilele acestea, de pilda, cand s-a publicat stirea cu victoria in instanta a celebrului elev Andrei Voicu de la Hasdeu, Hasdeul fiind obligat sa ii stearga nota 2 din registru si sa ii plateasca 3000 de euro despagubiri ca daune morale, sotia domnului Chioasca era extrem de critica in comentarii impotriva acestui elev, insistand ca Andrei merita deplin acea nota de 2)
    3) fiul lor, care aparent pare mare eminent de Hasdeu, in realitate a fost adus in Hasdeu pe usa din dos (adica prin transfer de la alt liceu)
    4) lista oamenilor care au sa se planga de acest doctor e mult-mult mai lunga pentru ca acolo, la Spitalul CFR unde lucreaza el, vin mai mult oameni simpli, multi de la tara, de conditie foarte modesta, care cu greu fac un ban (probabil de-asta Chioasca isi permitea sa le vorbeasca atat de urat, cat despre a le mai conditiona si spaga acestor amarati, asta deja e sub orice critica, INUMANITATE ABSOLUTA) !!

    Răspunde
    • Cel mai josnic medic din Buzau…..tot ce se scrie este adevarat

      Răspunde
  • Hoppaaaa, s-a descoperit descoperirea !!! Cum, acum ati aflat ca medicii iau shpaga in continuare ??!!! Inainte, cand aveau 5.000 de lei pe luna, intelegeam, dar si acum ?!
    Dl. Chioasca (caci nu il pot apela cu Dr….), este o pata neagra pe aceasta profesie, si asa patata.
    Trebuia de mult sa-i taie cineva macaroana. Shpagar, trivial, prost crescut, mahalagiu.
    Oaia neagra.

    Răspunde
  • Râdeți toată lumea de doctori în Buzău, de aia nu vin sau nu rămân doctorii în spital. La spital sunt angajate în ultima perioada doar asistente cu capul gol care au facut școala sanitară cu sticla de whisky în punga.
    O sa rămână Buzăul fără doctori și o să mergeți la escroci vraci sa va trateze :)))
    Și dacă nu știți…doctorul Chioasca e printre cei mai buni ORL-isti din tara și dacă rămânem fără el în Buzău o sa fie greu…

    Răspunde
    • Ba, da nu va mai ajunge salariul? Aveti de 10 ori cat muncitorii de rand, nu va e de ajuns? Trebuie sa triplati sau cvadruplati veniturile si prin spaga? Ce fel de oameni sunteti? Noroc ca mai sunt ne-spagari printre astia mai tineri, poate treptat o sa scapam de japite spagare si va fi o tara normala.

      Răspunde
  • Cam tarziu l au prins
    Faceti va meseria,ca voi ati ales o
    Aveti ditamai salariul!

    Răspunde
  • „Doctore”, daca dl. Chioasca era printre cei mai buni ORL-isti din tara, nu isi gasea veacul pe la CFR Hospital from.. Buzau city, stai calm.
    Iar profesionalismul (in eventualitatea in care il are…) nu ii dreptul sa fie meschin, trivial si SHPAGAR.
    Dar, dupa comentariu, se vede ca esti din aceeasi…gasca de oi, in halate albe.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.