„Se masturba în timp ce se uita la o fată care aștepta autobuzul”

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor.

„Un obsedat sexual se masturba în mașină în stația de la autobuz de la Profi de pe Bd. Unirii. L-am filmat de la etaj din blocul de vizavi”.

„Era o fată în stație, obsedatul dădea înainte și înapoi în funcție de unde stătea ea. Am coborât de la etaj, i-am filmat numărul în caz că Poliția vrea să aprofundeze cazul. Atunci i-am arătat ce se întâmplă și ospătăriței de la New Pizza. Îmi venea să-l scot din mașină, dar mi-era că polițiștii mă vor găsi tot pe mine vinovat de ceva. Omul avea prosop, era pregătit, profesionist. Când m-am apropiat și a observat că l-am văzut a plecat imediat”

Ultrajul contra bunelor moravuri, Codul Penal

Se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă fapta persoanei care, în public, săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Se masturba în timp ce se uita la o fată care aștepta autobuzul”

  • După tot stresul cu urșii din ultimele zile este nevoie și de momente de relaxare și detensionare

    Răspunde
      • Asta e treaba politiei, trebuia dusa filmarea la ei. Nu cred ca e subiect de știre. Mai bine faceți știri despre hoțiile din jud Buzău, dar voi nu vreti pt ca va este frică

        Răspunde
  • Greseala totala daca fata din statie chiar era dispusa sa-l ajute? Intotdeauna trebuie sa intrebi si pana la urma e dreptul lui(si a oricui) constitutional sa dispuna de el atata timp cat nu pune pe altii in pericol! Legile astea se cam bat cap-in-cap! Iar despre cel care filmeaza… N-ai altceva mai bun de facut? Sau erai si tu „ocupat”?

    Răspunde
    • Cetățeanul care a filmat de ce nu a sunat la 112?

      Răspunde
    • E vorba de o faptă penală. Dacă erai cu Soția sau cu copii minori cum ti-ar fi venit? Cred că l-ai fi luat un pic de păr! Si îl lasa-i cu ochii machiati!

      Răspunde
  • Si nu putea sa strige la el respectivul care a scris acele rânduri? Nu, a ales sa filmeze tot evenimentul pentru a putea obține line si share pentru tictoceala.
    Fără sa se gândească la abuzul asupra fetei in cauza. Mai si spune ca ii venea sa se ducă sa il ia de guler. Hai ma lași, halal civism.

    Răspunde
  • Nu inteleg de ce nu se publica nr de inmatriculare sa stie lumea,eventual cand il vede prin oras cum sa reactioneze…

    Răspunde
    • Pentru ca avem niste legi, poate? Tu pe ce planeta traiesti?

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.