Acum trebuie să așteptăm iar două săptămâni să se usuce balastul ?

Ghinion maxim pentru cei zece – douăzeci de mii de buzoieni care intră zilnic în oraș dinspre Mărăcineni, V. Pașii, Poșta Câlnău etc.

În dimineața asta a plouat, astfel că previziunile sunt pesimiste.

Probabil va urma din nou o perioadă de două săptămâni în care nu se va face nimic, balastul trebuie să se usuce, nu ?

O întrebare

Bănuiesc că domnii de la Strabag consultă și ei starea vremii.

Dacă au văzut în zilele trecute că joi dimineață sunt șanse mari să plouă, de ce n-au făcut un efort luni, marți, miercuri (când era uscat) să tragă un pospai de asfalt și pe partea asta ?

De ce ieri au plecat acasă la ora șase după-amiază și n-au mai rămas câteva ore să rezolve și partea dinspre noul LIDL ?

Filmare de ieri, în jur de 18.30, când reporterul buzoienii.ro a ajuns în zonă. Muncitorii au plecat acasă în loc să facă un efort și să toarne primul strat și pe partea cu LIDL

Nepăsare

Când ai o lucrare, o treabă, care ține doar de tine, fără să-i afecteze pe alții, o poți amâna, dacă vrei, la infinit.

Dar când zece-două zeci de mii de oameni stau în fiecare zi (de lucru) după tine, cu nervii fierți de așteptare (sunt cinci luni de când între avion și pod se circulă pe o singură bandă) normală ar fi mobilizarea pentru realizarea cât mai rapidă a lucrării nu indiferența/delăsarea.

Șofer: „Aproape o oră mi-a luat ieri să pot ieși din oraș înspre podul Mărăcineni”

Notă. Vinerea trecută, primarul Toma și vicele Apostu enervați că șanțurile de pe Al. Marghiloman au împlinit luna, i-au pus pe cei de la Urbis să asfalteze (în locul Swarco). „Toma și Apostu ar trebui să se enerveze mai des, doar așa mai închidem din șantierele din oraș”, au fost cele mai dese și bune comentarii ale buzoienilor.

loading...

7 comentarii la „Acum trebuie să așteptăm iar două săptămâni să se usuce balastul ?

  • Dom’le da’ cum o fi în țările unde plouă de 3 ori mai mult…sau e zăpadă…tot anul ?

    Răspunde
  • Firmei Strabag i-a fost interzisa de ieri participarea la licitații în România, având un certificat constatator negativ dat de C.A.D.N.R.inca din 2021,dar care a fost contestat în instanță de austrieci.Sunt f curios cum aceasta firma a reușit totuși sa câștige licitația de la Buzău, având în vedere ca este amendata chiar în Austria pt aranjarea de licitatii,fiind amendați cu 45 milioane euro.

    Răspunde
  • sa lucreze zi lumina cand este cald, vinerea trecuta de la cel taziu 15.00 nu mai era nimeni…cand este cald si se poate, nu se lucreaza, in rest ploua…

    suntem satui….

    ca sa fie pupaza si mai fierbinte…au inceput asfaltarea de la pod, dar au lasat 2 metri decopertati la iesirea de pe pod, ca sa ne rupem masinile si sa ne facem incalzirea de injuraturi pana la sensul giratoriu. Care este logica sa nu asfaltezi 2 metri …..

    Răspunde
  • Oare de ce ? Oare de ce traseul acelor conducte nu au fost luat in calcul sa fi executat in zona pietonala (pe sub trotuare). Ce-i mai usor de remediat? Un intreg sens de circuatie, sau un toruar?
    Noi muncim, nu gandim! Insa nici cei care ar fi trebuit sa gandeasca de la bun inceput, n-au facut-o nici aici si nici la alte proiecte din Orasul Buzau!

    Răspunde
  • …11-14 Mai plouă …iar!…

    Răspunde
  • Totul decurge conform orarului, domnule. Nu a spus domnul primar, s-a scris și aici, că vor lungi termenul de finalizare precum o… hai să nu fiu și eu măgar, până în toamnă, poate-poate rezolvă cu problema nou creată a parcărilor de reședință și circulația abramburită cu fel de fel de șicane și chestii mișto pe planșă, de sus? Hai să nu mutăm atenția în mod forțat și chinuit, unii nu uităm și nici nu ne tâmpim în decurs de săptămâni. Aici https://files.fm/u/7m79evawx (dinspre Hotel spre Piață) ce a mai plouat, tunat și adunat de le-a reieșit soluția asta imberbă și permanentă care forțează participanții la trafic să dubleze un sens în mod ilegal? Mândru-i șeful de idee, ce știți? Nu acuz, doar întreb nevinovat.
    Cât despre Strabag, noi am zis, noi am auzit, restul erați într-o fibrilație maximorumă cu doamna coordonator de echipe, și cum trag ei tare, și cum lucrează într-un prăpăd. Da, Strabag (una dintre multele firme unde acționarul austriac jonglează pe piața românească) are atenționare pe SEAP (nu e hot jud ci se invocă jurisprudența*), dar cine din primărie să verifice așa ceva când ei nu reușesc să întocmească documentațiile de atribuire și le sunt anulate** licitațiile?
    O altă chestie, 455.135 lei am plătit pe unu, diriginte de șantier, să se uite la Strabag cum dă buleală, când el trebuia să sesizeze din start tot ce zbierăm de ani de zile, noi, cetățenii, că presa… (SCN1077653)
    * https://www.ct100.ro/decizie-bomba-a-instantei-certificat-constatator-negativ-pentru-austriecii-de-la-strabag-care-sunt-consecintele/
    ** https://e-licitatie.ro/pub/notices/contract-notices/list/0/0
    P.S. Cu așa articole, n-ai nevoie de Opoziție!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.