Cum propune Sebastian Radu a se rezolva aglomerația din rondul de la Carrefour

E un of al multor șoferi din Buzău, care se plâng că pierd minute bune atunci când ajung cu mașina la o oră nepotrivită în rondul de la Carrefour.

Deputatul Sebastian Radu a făcut recent două propuneri către municipalitate, considerând că puse în practică, acestea vor ajuta la fluidizarea traficului.

„Am văzut în București că în toate intersecțiile mari unde există sensuri giratorii accesul în rond se face semaforizat. La orele de vârf, atunci când intersecția este asaltată de mașini se pune în funcțiune semaforul. În rest, poate sta pe intermitent. Avantajul accesului semaforizat în rond e că în acest fel pot accede în intersecție într-un timp rezonabil și cei care vin de pe străzile defavorizate. Cum ar fi în cazul nostru cei care vin de pe Frăsinet sau de pe Orizontului”.

A doua propunere vizează desființarea trecerii de pietoni dintre clădirile Aurora Mall și Penny XXL.

„La valorile de trafic din zonă, tot mai crescute, se impune construirea unei pasarele. Nu costă mult spre deosebire de un pasaj, se face relativ ușor și repede. În cazul în care se dorește un confort sporit, pasarela poate fi dotată cu scări rulante și, eventual, lift pentru persoanele cu dizabilități”.

Pe de altă parte, în acest an sau cel mai târziu anul viitor, s-ar putea înființa și un drum care să plece din Frăsinet și să ocolească Aurora Mall, cu ieșire în dreptul benzinăriei Mol.

Pe terenul dintre Kaufland și biserica Sf. Ștefan se va începe construcția unui cartier de blocuri, care va facilita astfel ieșirea înspre drumul care pornește din dreptul benzinăriei.

loading...

4 comentarii la „Cum propune Sebastian Radu a se rezolva aglomerația din rondul de la Carrefour

  • O solutie pentru decongestionarea Carrefour- drum direct de la Sala Sporturilor spre sensul giratoriu de la podul Maracineni. Cei care vin din directia Dorobanti, Brosteni nu vor mai ocolii pe la Aurorra Mall. E valabil si invers , dinspre podul Maracineni spre Dorobanti (direct)!

    Răspunde
  • Asta ar fi cea mai buna solutie. Perfecta chiar. Dar din cate stiu eu ar trebui ca acel drum sa treaca pe terenul episcopiei si cum nimeni in tara asta nu zice nici „date mai incolo” bisericii… o sa ne chinuim asa la nesfarsit

    Răspunde
  • Doar vorbe
    Nimic concret
    Nu ii intereseaza prea mult pe edili!
    Ei se ocupă să cumpere fiare vechi din Olanda pe post de autobuze la noi care polueaza mega ultra maxim si evident aglomereaza
    Daca erau corecti si nu pusi pe furat,cumparau 2,3 noi de la BV sau de la IF made in Romania.sau luam electrice dar mai mici,sa nu mai spun de alea cu burduf care se plimba goale!
    I-am trimis ieri lui Auras Tereaca 7 autobuze care se plimbau goale.
    Daca trebuie sa functioneze trebuie doar la orele de vb.altfel se plimba degeaba
    Nu trebuie aruncati bani inutil pt simpozioane,concerte si pe alte scurgeri de bani
    Sfatul meu:flori, pomi si alte acareturi lasati le deoparte.nu platesc impozit auto si locuinta pt flori care se schimba anual.

    Răspunde
  • (In)Justiția – bâta Statului de Strâmb – execută orbește ordine pronunțând hotărâri și sentințe flagrant contrare bunului simț civic și juridic. Nici nu știi când e vorba de prostie, apropo de „vai de meseria lor”, și când de ticăloșie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.