Neagu: „Nimic nu se poate face fără sacrificii”. ULTIMA ORĂ: veste dinspre constructor

Drum decopertat între Cernătești și Podu Muncii. Oamenii reclamă praful și gropile

Confruntat cu necazul de la Lopătari, unde viitura de pe Slănic a înghițit șoseaua în două locuri, Emanoil Neagu s-a referit și la nemulțumirile localnicilor din Cernătești și Beceni.

„Știu că e un disconfort, dar asta e. Nimic nu se poate face fără sacrificiu. Oameni buni, acolo nu se face doar asfaltare. Se reface și terasamentul drumului. Se lucrează corect, după proiect, există o rețetă ce trebuie respectată. Disconfortul de azi va duce la confortul de mâine”, a spus Neagu.

Ultima oră: Vești dinspre constructor

„Peste balastul de acum se vor mai pune trei straturi. În primul rând o mixtură reciclată din asfaltul vechi, care a fost frezat, cu criblură și alte agregate. Peste această mixtură se va turna binderul, iar apoi stratul de uzură. Săptămâna viitoare vom începe în sfârșit să așternem mixtura reciclată și să turnăm binderul. S-a întârziat din două motive. Pe de o parte din cauza ploilor, pentru că deși la suprafață e praf, mai în adâncime e umed. În al doilea rând, deoarece pt. această mixtură reciclată în România nu există un normativ. Suntem cu ea la un laborator specializat, așteptăm să ni se dea acordul”, a spus Sorin Micșa, reprezentantul Oil Company Slobozia.

Așadar, de săptămâna viitoare începe asfaltarea, astfel că localnicii din Beceni și Cernătești (jumătate din comună) vor scăpa de neajuns. La rând vor urma cei din Săpoca, Mărăcineni și cealaltă jumătate din Cernătești.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Neagu: „Nimic nu se poate face fără sacrificii”. ULTIMA ORĂ: veste dinspre constructor

  • Daca se face drumul de ce nu se face si canalizarea la Beceni?Ei spun ca au toate aprobarile.Dupa terminarea drumului sa l strice cu canalizarea,lucrari de Romania.

    Răspunde
  • Despre drumul judetean Sarulesti-Valea Salciei care e plin de dimburi si gropi ,petris si balti ce ne spuneti?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.