Cum s-a terminat scandalul de la Pârscov! „A MURIT!”

După ani de coșmar, locatarii unei ulițe din Pârscov au scăpat de lătratul zecilor de maidanezi strânși într-o curte și de mirosul infect.

Iubitoarea de animale strânsese zeci de câini pe care îi creștea inclusiv în casă!

Copiii se pot juca din nou pe uliță fără teama de a fi mușcați de câinii scăpați prin ochiurile de la gard, iar adulții au scăpat de teama de a se îmbolnăvi.

Vezi mai jos un VIDEO cu o luptă între câinii din curtea decedatei, uneori lăsându-se cu animale ucise.

„Nu mă pot bucura că a murit un om, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a salvat după atâta chin. Deținătoarea câinilor, Mariana Miu, s-a prăpădit. După înmormântare, la trei zile, au venit și au luat câinii. Acum pot dormi și eu mai mult, nu mai sunt trezit în zori de lătrături. Pot sta în curte, am scăpat de purici. miros și microbi”, ne-a declarat vecinul femeii

Locatarii au fost chinuiți ani la rând – vecin: „dacă nu murea ea, cred că o făceam eu vara asta” – fără ca autoritățile să poată face ceva pentru a întrerupe situația aberantă.

Notă: Iubitorii de animale pot crește un număr mai mare de câini strânși de pe stradă cu condiția de a le amenaja adăposturi în afara zonelor locuibile. Într-o astfel de situație vor fi admirați de comunitate pentru afecțiunea și pasiunea lor și nu urâți de vecini pentru zgomot și propagarea microbilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Cum s-a terminat scandalul de la Pârscov! „A MURIT!”

  • chiar credeti ca femeia aceea aduna ea de buna voie cainii ?

    stiti cam ce poate romanul de rand , tzaran sau orasean ? sau voi traiti pe luna ?
    daca ai 4-5 caini , incep sa ti aduca la poarta pui , periodic ; pana nu mai tii pasul si ramai cu ei pe cap ; da , pe astfel de oameni ii aparati voi de microbi si purici …pe ignoranti care nu si pot asuma prostia lor , nu si pot asuma sa si castreze cateaua sau sa si creasca decent animalutele in curtea lui ducandu le pe sub poduri , pe prunduri de garla sau la astfel de oameni cum a fost dna Miu …. ar tb sa o laudati si nu sa puneti in presa astfel de articole ..

    buzaul sta mizerabil la capitolul toleranta si responsabilitate fata de animale …

    faceti si voi ceva in sensul asta !

    Răspunde
  • Rușine pentru articolul scris despre dna Miu. Vecinii au aruncat animalele în curte și tot pe ei ii deranja. Dumnezeu nu doarme.

    Răspunde
  • Senilii care cresc zeci de caini sau pisici in comunitati la casa, sau la bloc….niciun regret.

    Răspunde
  • cel mai bine sterilizarea si cipare obligatorie pentru toti caiinii (animalele), vrei sa ii pastrezi de prasila, platesti o taxa considerabila, deoarece se considera ca obtii venituri din multiplicarea exemplarului. In felul acesta s-ar opri abandonurile de pui/adulti.
    Nu vrei sa sterilizezi..o amenda considerabila si confiscarea animalului… Nu-ti permiti..nu tii animale pe langa casa.
    O solutie civilizata pentru toata lumea!!

    Răspunde
  • Mulți câini am preluat de la doamna Miu in viata si ulterior, si toti au fost grași și vizibil bine îngrijiți. Articol de 2 bani, altceva nu poate fi cand se scrie minciuni despre o doamna care a făcut munca caritabilă într-o comunitate unde toti au tras de bunătatea ei.

    Răspunde
  • Auzi…microbi…Bine ca nu prind microbi de la clanta ABC-lui din sat, clanta pe care îl prinde Popica..Vasilică cu mana dupa ce se pisa si nu se spală. Rusine ca românii nu vor niciodată să se mai civilizeze. Nu inteleg de ce asta este o stire in ochii ziaristului, de ce nu se face un articol pretios comunității de ex.

    Răspunde
  • Nu e bine. e loc pt toata lumea. numai toleranta ne lipseste

    Răspunde
  • Antonia, altă „deșteaptă”.

    Madam, decat sa cresti 20 de potai vagaboande, mai bine ai alege 2 copii mici de la orfelinat si le-ai da o sansa in viata !!!! De caini grasi si frumosi nu este nimeni interesat…., viitorul sunt copiii.

    Imi este scarba de cei ca voi. Punct.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.