Terenul e împărțit în 19 parcele. Vânzare la licitație marți și miercuri

Marți și miercuri se vând la licitație 19 parcele însemnând în total 8,65 hectare.

Terenul arabil e situat între Moșești și Robeasca (jud. Buzău), colț cu comuna Jirlău (din jud. Brăila).

Terenul este arabil, are CADASTRU+INTABULARAE, si se vinde liber de sarcini. Aparține TARA firmei AGRORURAL S.R.L., cu sediul în Mun. Bucureşti, Str. Poiana cu Aluni nr. 6, bl. 17,
sc. 3, et. 4, ap. 89, Sectorul 2,

Prețul de la care pornește licitația este de 23.090 de lei pentru un hectar.

Atenție, terenul se poate cumpăra pe parcele (19 bucăți), organizându-se licitație de 30 de minute pentru fiecare în parte (marți și miercuri, 15 și 16 septembrie – între orele 09.00 și 13.00).

TARA_z_PUBLICATIA-DE-VANZARE-DE-LA-EXECUTOR_

Parcelele pot fi achiziționate separat de persoane fizice sau juridice (nu există cerința de a fi cumpărate de aceeași persoană sau firmă).

Vânzarea se va face la Biroul Executorului Judecătoresc Cucu Lucian Ciprian din mun. Buzău, Bd. Unirii Bl. 13 B, Et. 2, Ap. 8.

Detalii se pot obține la telefon: 0238.727.944 și 0745.044.889; e-mail: bej_cuculucian@yahoo.com și contact@executorbuzau.ro. Site: www.executorbuzau.ro

TARA_INFORMARE-Pag.3_OPIS-PARCELE_

loading...

2 comentarii la „Terenul e împărțit în 19 parcele. Vânzare la licitație marți și miercuri

 • Imaginea e gresita, indica un alte terenuri ce apartine de comuna alaturata Jirlau din judetul Braila, nicidecum terenul ce se vinde care apartine de comuna Robeasca din judetul Buzau.
  Terenurile ce se vand sunt rasfirate pe raza comunei Robeasca, fara nici o legatura intre ele.
  Ca exemplu, primele 5 parcele din lista se afla in realitate rasfirate undeva in stanga (nord-vestul) satului Mosesti, pana in balta Costei, la granita dintre comuna Robeasca si comuna Galbenu, zona care nici nu se vede pe imaginea atasata, aceste parcele fiind rasfirate in acea zona, neavand legatura una cu cealalta.
  Urmatoarele parcele se afla langa Mosesti, altele la jumatatea drumului dintre Mosesti si Robeasca, undeva in spatele sagetii albastre desenate pe harta, si acestea sunt la fel, rasfirate fara nici o legatura intre ele.

  Era destul de evident ca ce s-a indicat in poza nu e corect, acea linie alba ce taie in doua sageata albastra pusa e linia de demarcare (hotarul) dintre judetele Buzau si Braila.

  Răspunde
 • Imaginea este orientativa clar. Evident ca 19 pozitii nu pot figura pe o fotografie satelitara.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.