POLEMICĂ aprinsă! „Să-l ajutăm” vs „Dacă omora pe alții?”

Un puști de 18 ani a făcut praf BMW-ul pe care și-l cumpărase cu câteva săptămâni în urmă.

Tânărul din comuna Unguriu (jud. Buzău) s-a răsturnat – rula cu o viteză considerabilă – pe o porțiune în linie dreaptă la ieșirea din Vernești către Cândești.

S-a oprit în curtea unui cort de nunți, după ce a doborât un copăcel și a rupt gardul care delimita parcarea.

Dacă pasagerul a scăpat nevătămat, șoferul a ajuns la spitalul din Ploiești, unde există secție de Neurochirurgie. Prietenii afirmă că starea lui Mihai D. este gravă și ar fi necesară o operație la cap pentru eliminarea chisturilor de sânge.

„Dragi colegi, aseară s-a întamplat un nefericit eveniment. Doi copii au avut un accident, unul este in stare destul de gravă, trebuie operat pe creier de urgență, dar provine dintr-o familie foarte amarâtă! Dacă aveți amabilitatea și puteti ajuta cu ceva bănuți ne-am bucura enorm. Orice sprijin contează. Banii se strâng la statia peco din Magura, REPSOND se numește. Vă multumim, sper să nu deranjeze acest mesaj. Doamne ajută!”

Cerererea de ajutor financiar a stârnit un taifun de comentarii (450 în momentul scrierii acestui articol). S-a iscat o polemică acidă între apărătorii tânărului șofer și criticii acestuia:

„Și dacă omorau pe alții, nevinovați!? Dacă rămâneau copii orfani din cauza Ior!? Dacă nu se răsturnau și te făceau praf pe tine!?

Doamne…sunt niste copii..sa ne rugam ptr ei si sa ajutam daca putem.Avem copii si stim ce inseamna teribilismul lor,nu au procedat corect dar băiatul e grav ,părinții probabil sunt cu sufletul la gură.

Mai bine ajut un copil nevinovat care se lupta cu o boala decat pe cineva care si-a facut-o cu mana lui din prostie

Vai vai ce de lume rea..ce mai criticați,ce mai aruncati cu noroi in lume..frate e un anunț,care vrea sa ajute sa ajute

Dacă omorau pe cineva aveau frigideru plin cum e al lui fi-su lu Gino Iorgulescu! Dacă nu au omorât pe nimeni „vai mititeii ”

Ce rost are sa judecam cand el se zbate intre viata si moarte.Va puteti ruga pt el sa traiasca si pe viitor sa nu-si repete greselile

Nu sunt asigurați medical? Le-a cerut cineva in spital șpagă? In mod normal ar trebui sa fie gratuite intervenția chirurgicală și tratamentul.

Cei care vor să parcurgă toate comentariile o pot face AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „POLEMICĂ aprinsă! „Să-l ajutăm” vs „Dacă omora pe alții?”

  • Impresiile prostia si gazele intestinale se platesc scump,,,,,copile ai viata inainte lasa figurile,,geometrice,,din cap,insanatosire grabnica si cumpara ti o masina pe masura ta .

    Răspunde
  • Nu l cunosc pe tanar si nici nu sunt ruda. Dar vreau sa mi spun opinia.
    Lasati copilul in pace a gresit o sa raspunda da nu va mai grabiti sa tot judecati . e tanar merita o a doua sansa ce vreti sa l ardeti pe rug acuma? Daca omora pe cineva …..drobu de sare… care de care e mai destept si fiecare e judecator si emite sentinte. mai taceti din gura. De unde naiba atata rautate nu pot sa pricep! Credeti ca el a vrut sa se rastoarne cu masina. O sa fie si pt el invatatura de minte.Peste tot sunt numa destepti. pute pamantu sub noi de destepti ce suntem…..fiecare e un mic Torquemada… stati calmi fratilor ca daca ar fi dupa voi ar fi mai rau ca prin Iran, Iraq, Afganistan cu aia care ii spanzura de o macara in piata publica si toti primitivii se uita si se bucura si aplauda. S a facut dreptate!! Atata dusmanie si rautate si invidie…….vai de noi!

    Răspunde
  • Face si tanarul o mica greseala normala pentru varsta lui si care nu s-a soldat cu nici o victima si nici un prejudiciu, iar romanul radicalizat de securisti vrea sa il linseze doar ca sa isi satisfaca nevoia de a distruge si ucide vietile oamenilor promovata de grupurile de extremisti securisti precum USR-PLUS.
    E rezultatul a procesului de extremizare a romanilor de catre media TV si Online condusa de niste securisti care au interese ca romanii sa se urasca intre ei si sa se distruga si sa se omoare intre ei si sa voteze partidul ala fascisto-nazist al securistilor numit USR-PLUS care alt mesaj nu are decat de ura si dezbinare a poporului ca securistii astia stiu ca asta e metoda prin care subjugi un popor, provoci un razboi civil si astepti sa se bata oamenii intre ei, sa se arunce oamenii in celule, se se omoare intre ei, iar dupa aia te strecori usor si preiei puterea tarii si ii subjugi pe toti, cine nu se supune partidului ajunge la celula, la canal sau la cimitir, ca in orice regim totalitar.

    Răspunde
  • Ne-am saturat toti de aroganta taranului roman (de la sat sau de la oras) obsedat de jmecherie cu Benveu.
    Bhhaaaa, nu mai putem !!!!! Este un tipar care ne irita la fiecare pas.
    De aia sar toti.

    Răspunde
  • Pentru Mariana si „anonim” de 15.30! E clar ca faceti parte din psd-ul care a distrus aceasta tara si aveti greseli ortografice ca cele de exprimare ale „proastei” satului ajunsa in vârful statului! Sa aperi niste inconstienti care puteau provoca moartea minima a celor doi „protagonisti” este cel putin NERUSINARE!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.