prim bz
neagu felicitare paste 2024
compania de apă felicitare
spital 2024 bun

Ziaristul întreabă „De ce Oradea”, iar pe Toma îl sună chiar Bolojan

Conferință de presă despre fondurile europene. În fața jurnaliștilor, C-tin Toma și Luminița Mihailov, director ADR Brăila (instituție care se ocupă cu fondurile europene).

Reporter buzoienii.ro: „De ce Oradea a atras atâtea fonduri europene, iar Buzăul, nu ?”.

În timp ce se răspunde la întrebare, ghici cine-l sună pe Toma (vezi VIDEO mai jos):

Răspunsul primarului Bolojan lămurește întrebarea de ce Oradea a avut în ultimii 2-3 ani fonduri europene în derulare, iar orașul Buzăul nu. Pentru că proiectele de acum, trebuiau pregătite, întocmite și depuse în perioada Boșcodeală. Lucru care nu s-a facut.

Abia din 2019, Buzăul a depus și început proiecte de 20 mil. €, iar în săptămânile viitoare va semna alte contracte în valoare de 40 de mil.€.

Proiectele depuse acum vor însemna șantiere deschise (și finalizate) de primarul care va fi ales în iunie 2020. Ăsta e adevărul, chiar dacă unora nu le convine și ar vrea să-l ascundă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Ziaristul întreabă „De ce Oradea”, iar pe Toma îl sună chiar Bolojan

  • Toma face investiții serioase așa cum a făcut și la Romet. Cel mai bun primar din Europa. Buzăul va ajunge in 2-3 ani o super metropola.

    Răspunde
  • Bine , bine Auras ..dar pe vremea lui Boscodeala nu cumva se ocupa aceeasi persoana de proiecte???

    Răspunde
    • De ce ia CFR Cluj campionatul în fiecare an ? Pentru că e antrenor Dan Petrescu. Când nu va mai fi Dan Petrescu antrenor CFR va fi pe 3-4-5. Și încă ceva. Antrenorul de dinainte nu venea la ora 6 dim la serviciu, era mai preocupat să antreneze studentele la drept.

      Răspunde
  • @ Mircea: pai stiam ca Grup Romet este cam falimentat, de filtrul acela minune nu se mai aude nimic. Stiti dvs altceva?

    Răspunde
  • Auras….asta cu venitul la 6 dimineata nu mai tine….a fost odata.

    Răspunde
  • Sa speram ca noul primar va continua proiectele domnului Toma, indiferent de partid

    Răspunde
  • „Proiectele depuse acum vor însemna șantiere deschise (și finalizate) de primarul care va fi ales în iunie 2020.” Nu-mi place reclama lui Tereaca, dar eu voi vota cu Toma! A făcut multe până acum!

    Răspunde
  • Deci nu este nici o şansă să primim un răspuns legat de broşurile portocalii intitulate “Scrisoare deschisă a primarului Constantin TOMA”, cine le-a realizat/tipărit şi din ce fonduri au fost ele plătite! În acest caz Auras, lasă-ne să credem că este un mic tun al vreunei tipografii pe bani publici, de care domnul Toma nu este străin şi poate nişte realizatori ai acestei broșuri s-au bucurat şi ei puțin de banii publici!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.