Au dat jos indicatorul „Nu parcați! Parcare privată!”. Iată de ce!

S-a făcut tapaj în oraș zilele trecute pe seama succesului Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Buzău.

Conducerea AJVPS Buzău a montat pe aleea din fața instituției un indicator pe care scrie „Nu parcați! Parcare privată!”.

Anunțul a stârnit invidia celorlalte firme din Buzău care au încercat de-a lungul anilor, fără succes, să transforme domeniul public în parcare privată, deși erau dispuse să plătească.

Azi

Astăzi, reporterul buzoienii.ro, trecând din întâmplare prin zonă a remarcat că indicatorul respectiv dispăruse.

„Nu mai e. L-am scos noi. Am văzut că s-a făcut atâta tapaj pe seama lui și am zis că-i mai bine așa. Dar asa nu însemnă că renunțăm la contractul de concesiune semnat acum 4-5 ani cu Primăria Buzău. Le vom cere să părăsească aleea celor care vor parca aici. Noi avem nevoie de această alee pentru mașinile noastre. Și nu e un moft. Dacă de exemplu ni se cere intervenția imediată că sunt 10 mistreți la Vernești, n-o să stăm după un proprietar din bloc care blochează ieșirea mașinilor noastre”, ne-a declarat Dragoș Ștefănescu, directorul AJVPS Buzău.

Citește și articolul: Prima amendă pentru așa ceva în Buzău! Iată video!

Poliția Locală a verificat zilele trecute documntele. Într-adevăr AJVPS are un astfel de contract de concesiune. O ciudățenie, în condițiile în care inclusiv fostul primar C-tin Boșcodeală a a ținut la acest principiu, al neinstrăinării domeniului public pentru parcări private.

Citește și articolul: Exclusiv. Încă un lot de autobuze sunt pe drum spre Buzău! Iată câte mai vin și de unde!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

3 comentarii la „Au dat jos indicatorul „Nu parcați! Parcare privată!”. Iată de ce!

  • Dacă e domeniu public cum poți să spui că e Parcare Privată.Asociatia vânătorilor să pus stăpână pe vânat care de fapt trăiește pe domeniul oamenilor, adică proprietate personală .Intra în curți si gradini, ataca oameni.Daca faci reclamație ,face comisie de la primărie,nu vine Ajfs.Sa plătească parcarea catot romanul.

  • Anticomunistule, ai tu ceva cu bugetarii? Te asteptam pe la noi, asa, pentru un simplu schimb de idei… Sigur vei gandi altfel dupa aceea!

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.