Ce atmosferă! Mulțumiri fetelor, dar și publicului buzoian

E al patrulea meci la rând jucat de Gloria cu casa închisă. De-acum nu mai e o surpriză, probabil așa se vor juca toate meciurile.

Cum n-au mai fost locuri pe scaune – un sector din șase a fost ocupat de galeria Rapidului – unii spectatori s-au așezat în fund pe trepte, iar alții au văzut meciul pe culoarul din spatele ultimul rând.

Iar atmosfera din sală a fost fantastică. Merite au și galeria Rapidului, care a cântat non stop, dar și jucătoarele de pe parchet, care au ținut tensiunea ridicată/suspansul până aproape de final.

Momentul când Gloria a zburat la 7 goluri și a câștigat meciul (min. 50)

Pentru cei care n-au fost la meci, dar vor să simtă atmosfera, reporterul buzoienii.ro a înregistrat ultimul minut din meci:

Gloria are ca obiectiv calificarea într-o cupă europeană, obiectiv care poate veni dintr-o clasare în primele patru în campionat sau din Cupa României (locul 3, după CSM București și SCM Rm. Vâlcea).

Următoarele meciuri sunt la fel de dificile: în deplasare la Bistrița și acasă cu Zalăul lui Tadici (în campionat) și apoi cu Minaur (la Buzău) în sferturile Cupei României.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ce atmosferă! Mulțumiri fetelor, dar și publicului buzoian

  • Felicitari fetelor! Suntem mandri de voi! Oare ce propunea ALDEroșiuță????

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.