A început bătălia. Cazul austriacului spânzurat de podul de la Mărăcineni

După mai multe săptămâni în care a fost blocat la morga Buzău, trupul austriacului de 47 de ani din Viena – spânzurat de podul de la Mărăcineni pe 8 aprilie – a fost ridicat.

A făcut-o familia acestuia din Viena, dar numai după ce – pentru efectuarea autopsiei – a fost adus un medic legist din Austria. Rudele victimei suspicionează că sinuciderea a fost cusută cu ață albă.

Ulterior Rudolph Otto Heinz a fost repatriat și înhumat în Austria, la ceremonia funerară neparticipând și Geanina – tânăra sa soție din România. A participat în schimb Erika Heinz, fiica de 23 de ani din prima căsătorie a austriacului.

Odată rezolvată problemă trupului austriacului, s-a deschis războiul pe averea acestuia. Otto era milionar în euro, deținea două fabrici de cabluri în Cehia, proprietăți, conturi, vilă pe malul lacului, barcă etc.

În iulie era programată nunta la Palatul Schonbrun

Cele două, Erika și Geanina, nu s-au înțeles amiabil, astfel că partajul va fi făcut de un judecător în urma unui duel juridic între avocații celor două părți.

Din păcate, austriacul a stârnit o modă a spânzurărilor la Buzău, după acesta sfârșind cu ștreangul de gât în ultima lună încă trei inși. Un sătean din Cochirleanca, plus doi tineri, unul din Aldeni, iar ieri cel de 17 ani din Lopătari (CLICK AICI).

De ce și-a curmat zilele la doar 17 ani, tânărul solist de muzică populară aflați AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „A început bătălia. Cazul austriacului spânzurat de podul de la Mărăcineni

  • Noua sotie nu are ce pretentii sa aiba, ca averea nu e facuta pe timpul casniciei.
    Ii va ramane probabil casa, masina luata de el pentru ea… si cam atat, la restul nu poate un judecator normal la cap sa ii ofere parte in defavoarea copilului lui care e adevaratul mostenitor.
    Daca avea o casnicie de durata ar fi avut sanse, dar asa, cu o casnicie de cateva luni nu face decat sa amane…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.