Accident cu un rănit sub podul de la Mărăcineni

IPJ Buzău a anunțat producerea unui accident cu un rănit, după o coliziune frontală între două autoturisme sub podul de la Mărăcineni.


La volanul Seatului se afla o șoferiță de 58 de ani din Bisoca. Dincolo un puști de 18 ani


Citește și:

loading...

4 comentarii la „Accident cu un rănit sub podul de la Mărăcineni

 • Cinste consiliului județean care nu astupa gropile din aceasta zona …..nu știi cum să ocolești gropile care sunt de aproape 2 ani formate și care se adâncesc că sa nu fărâmi mașina…

  Răspunde
 • Acolo chiar ar trebui un separator de sens. Nu vezi cine vine din sens invers si te trezesti cu masina din sens invers in fata intr-un interval de timp foarte scurt, in care nu poti sa faci absolut nimic. Nu exista nici spatiu de degajare pt evitarea unei coliziuni.

  Răspunde
 • Foarte periculos să circuli pe-acolo, mai ales noaptea !

  Vizibilitate foarte mică, din cauza podului, iluminat nu exista, linii de demarcare ce nu se mai cunosc, asfalt contopit cu pietrișul de pe margine, habar n-ai cum sa tii de volan ca sa ramai pe ceea ce ar trebui sa fie banda ta.

  Unde mai pui că vine cate un tir sau basculanta de sub pod, dinspre Dedeman și taie banda opusă ca sa intre pe centura de est în plină viteză de trebuie sa frânezi daca vii din sens opus.

  Chiar nu se găsesc niste milioane de euro măcar pentru o cutie de vopsea și câțiva stâlpi de iluminat ?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.