Acum. S-a făcut pod, se pune și balustradă

Ce nu s-a făcut în zeci de ani s-a rezolvat în ultimele luni.

În primul rând s-a asfaltat până în buza râului Câlnău atât dinspre Mărăcineni, cât și dinspre Vadu Pașii (sat Gura Câlnăului).

Apoi, în urmă cu o lună – fără să scape o vorbă către presă – primarul Firon de la Vadu Pașii a făcut rost de bani și a amenajat și un pod.

Azi după-amiază, când reporterul buzoienii.ro a trecut prin zonă a găsit o echipă de muncitori care lucrau la amenajarea celor două balustrade.

Un lucru util pentru că în acest fel șoferii se vor putea ghida mai bine și vor putea trece pe pod în același timp două autoturisme din sensuri opuse.

Cât reporterul a făcut câteva poze pentru acest articol, a fost interpelat de doi șoferi cu o rugăminte:

„Dacă tot s-a asfaltat de o parte și de alta, s-a făcut și pod, acum se pun și balustrade, nu s-ar putea și asfalta bucata asta din jurul podului ? Ca să fie totul ca lumea. Transmiteți vă rog către cine trebuie această solicitare”.

Reporterul l-a contactat ulterior pe primarul din Vadu Pașii:

„Evident că avem și acest lucru în plan. Dar podul l-am făcut și noi cum am putut, cu bani puțini. Așteptăm în primăvara asta o viitură pe Câlnău să vedem cum se comportă, se mai tasează și balastul, pe urmă și asfaltăm. Rog puțină răbdare”, a spus primarul Gh. Firon.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.