„Am reușit. Am stat la coadă în jur de o oră. Funcționarii de la ghișee s-au mișcat repede”. Declarația unui buzoian care și-a plătit impozitul

Update

În jur de ora 13.oo cozile se micșoraseră. La rînd mai era doar maxim 15 persoane pentru fiecare ghișeu.


Aglomerație mare în aceste zile pe culoarul principal, de la parter, al Primăriei Buzău. Sute de buzoieni stau zilnic la cozile formate în fața ghișeelor pentru a-și plăti impozitele.

Cei care plătesc până la 31 martie beneficiază de o reducere cu 10% a taxelor.

„Am reușit. Am stat la coadă în jur de o oră. La început m-am înspăimântat, am vrut să renunț. Dar am făcut bine că am rămas. Funcționarii de la ghișee s-au mișcat repede, au mai fost și unii care au renunțat. Adică, eu spun că am scăpat destul de repede față de previziunile inițiale”. E declarația unui buzoian care a plătit azi 160 de lei, impozite pentru apartament și autoturism. La 160 de lei, a beneficiat de o reducere de 16 lei.

Conducerea primăriei își cere scuze buzoienilor pentru inconvenientul de a sta cu zecile de minute la coadă și motivează că acest lucru este generat și de faptul că organigrama instituției este blocată și nu se pot face angajări.

Impozitele pot fi plătite și on-line, dar pentru aceasta cetățenii trebuie să depună cerere pentru obținerea unui user și a unei parole de acces în sistemul informatic al primăriei. Aceste cereri trebuie depuse la Departamentul de Relații cu Publicul, iar eliberarea se face în câteva zile.

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „„Am reușit. Am stat la coadă în jur de o oră. Funcționarii de la ghișee s-au mișcat repede”. Declarația unui buzoian care și-a plătit impozitul

  • Azi am platit impozitul la primarie in circa 5 minute dar nu in primarie ci la Mall Aurora la biroul de evidenta populatiei – unde se elibereaza cartile de identitate! M-am intors in jur de ora 15.30 pentru ca am avut o nelamurire si jur ca nu era nici macar o persoana la ghiseu!!! Se pare ca n-a fost prea mult popularizata cea de-a doua locatie. Eu am aflat chiar azi de la gardianul de la parterul primariei si am dat fuga pana la locul indicat. In primarie a fost superaglomerat la prima ora!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.