Angajații poștei din Buzău fac grevă: „Vrem 400 de lei!”

Distribuirea pensiilor din jud. Buzău a fost blocată azi de angajații Poștei din jud. Buzău.

S-a lăsat chiar cu scandal azi la sediul Poștei din Micro V (Oficiul Poștal de Distribuție Centralizată Buzău):


Știindu-se de greva funcționarilor de la Poșta din Micro V din Buzău, Poșta Română a trimis de la București un șef și 15 poștași pentru ca distribuirea pensiilor să se facă normal.

Numai că șefa poștei din Micro V nu le-a permis poștașilor bucureșteni să intre în incintă:

„Doar peste cadavrul meu intrați aici”, a spus Mariana Preda, șefa OPDC Buzău.


Poștașii veniți de la București (împreună cu șeful lor) au sunat la 112 și au chemat poliția pentru a fi lăsați să intre în clădire și să deblocheze distribuția pensiilor.

Dar, chiar și așa, n-au fost lăsați să intre înăuntru, fiind făcuți de poștașii buzoieni „spărgători de grevă” și strigându-li-se „rușine, rușine!”.

Mariana Preda, șef OPDC Buzău: „Am cedat de fiecare dată în favoarea pensionarilor buzoieni. Dar trebuie ca lumea să ne înțeleagă și pe noi. Avem salarii mici, de mizerie, minimul pe economie. Fără 400 de lei nu ieșim din grevă”


Șeful delegației de la București crede însă că demersul doamnei Preda și a susținătorilor dânsei face rău chiar breslei poștașilor: „Nu e bine ce faceți, prin atitudinea acestea o să determinați tot mai mulți pensionari să treacă la primirea pensiei pe card”.


UPDATE. Veste bună!

Conform surselor buzoienii.ro, medierea inițiată de șefii Prefecturii Buzău s-a finalizat cu succes. Pensionarii buzoieni își vor primi pensiile la timp! La fel și ceilalți beneficiari de indemnizații sociale.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.