Azi, s-a eliberat autorizația de construcție! Iată când promite Vasilescu de la Integral că va fi gata podul de la V. Pașii!

În sfârșit e pe bune, nu mai e păcăleală.

Astăzi, s-a eliberat autorizația de construcție pentru podul de la V. Pașii.

De fapt, pentru cele două poduri. Cel vechi și cel nou.

Primarul din V. Pașii, Gheorghe Firon, i-a înmânat documentul directorului SC Integral, Victor Vasilescu.

„Domnul Vasilescu m-a anunțat că de săptămâna viitoare se va deschide șantierul de lucru la V. Pașii. În acte, termenul pentru finalizarea lucrării e de 24 de luni. Dar domnnul Vasilescu mi-a promis că anul viitor, în decembrie, se va face inaugurarea noului pod rutier. Deci, în decembrie 2018 vor trece din nou primele mașini între V. Pașii și municipiul Buzău. Noul pod ar fi putut fi  terminat mai devreme, dar trebuie început cu cel vechi. Altfel, n-ar mai fi avut pe unde să bage macaralele ca să lucreze la cel vechi. Noul pod pentru mașini se va construi la doar cinci metri de cel vechi, care va rămâne doar pietonal”, a precizat pentru buzoienii.ro primarul din V. Pașii, Gh. Firon.

Citește și articolul: Tescaru ne ia de proști! „Se putea elimina de mult apa de ploaie, dar nu ați știut ce să cereți”

Podul rutier de la V. Pașii a devenit nefuncțional în 2005. De atunci au trecut așadar 12 ani de promisiuni, campion fiind fostul senator de Buzău, Eugen Teodorovici, care a anunțat terminarea acestuia în decembrie 2013.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Azi, s-a eliberat autorizația de construcție! Iată când promite Vasilescu de la Integral că va fi gata podul de la V. Pașii!

  • Tot PSD-ul l-a facut pana la urma! Primarul nu are nici un merit!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.