Bătut de cămătari. Mașină blocată în trafic pe E85. Urmărire ca-n filme


Răzbunare și totodată amenințare că ar urma să se lase și mai rău din partea unor cămătari din Urziceni la adresa unor rromi din Buzău.

Mașina din imagine a fost blocată ieri în trafic pe E85 la Urziceni din drumul spre București.

În ea se afla Laurențiu Mărăraș, cel care conform apropiaților, a luat bani cu camătă de la un anumit Cătălin Curcă din Urziceni.

Întrucât n-ar fi returnat banii la timp au venit represaliile. Cei din Urziceni au aflat traseul lui Mărăraș și au pus la cale blocarea autoturismului în trafic.

O mașină s-a pus de-a curmezișul drumului, din ea au coborât băieții și au început să dea cu răngile. S-au spart geamurile, iar Mărăraș a încasat câteva lovituri care l-au băgat în spital.

Pentru că șoferul a reușit să iasă din blocaj, a urmat o urmărire ca-n filme pe E85. Cu buzoienii fugind și cei din Urziceni urmărindu-i pe E85.

„Ei aveau o mașină mai bună, un X5. Ne-au prins din urmă pe la Limpeziș, ne-au depășit și au pus frână brusc. N-am avut ce face a trebuit să opresc. Până am reușit să scăpăm, Mărăraș a mai primit câteva lovituri și i-a fost smuls un lanț de aur de la gât”, a povestit șoferul BMW-ului din imagine.

Autoturismul cu geamurile sparte a fost oprit la UPU Buzău, unde Mărăraș a fost dat pe mâna medicilor.

S-a lăsat cu agitație și în spital, întrucât rudele lui Mărăraș, când au aflat ce s-a întâmplat, au venit într-un suflet la UPU.

Pe de o parte pentru a a-l apăra Mărăraș de un nou atac, pe de alta pentru a-i forța pe medici să-i acorde acestuia ajutor medical prioritar.

Depășiți numeric, agenții de pază au dat alarma, iar în câteva minute curtea s-a umplut cu jandarmi, polițiști și agenți de pază, dar și grupul de rromi din Buzău.

După ce s-a aflat ce s-a întâmplat, iar lucrurile s-au mai liniștit, rromii au fost conduși afară din incinta spitalului, dincolo de barieră, pentru a nu perturba activitatea de la UPU.

Acum e rândul poliției din Buzău și din Urziceni să investigheze ce s-a întâmplat și să acționeze în consecință.

loading...

3 comentarii la „Bătut de cămătari. Mașină blocată în trafic pe E85. Urmărire ca-n filme

  • Sunt curios daca medicii de la urgenta au lăsat românii care așteptau acolo de ore întregi și i-au acordat „ajutor prioritar” cioarei.

  • Corect se spune ”ciorii”, nu ”cioarei”, dar când auzi de câte un ”conațional” că și-o mai fură, chiar și de la ai lui, parcă nu mai are așa mare importanță. Era bine să auzi cum și-o fură cei de altă etnie, ”colorații, sau direct, țiganii, de la români, dar asta se întâmplă mai rar, spre deloc, întrucât ai noștri nu au atâta curaj…
    Vorbind de curaj, mă întreb unde erau ieri echipajele de Poliție Rutieră, care stau mereu la pândă pe DN 2, în jurul Urziceniului și nu numai? Chiar și acolo, la Limpeziș găsești echipaj cu MCV pitit după panou, la fosta benzinărie a lui Nelu Gălbenuș? Îi opresc pe fraierii de români care merg cu Loganurile cu 65 km. la oră prin localitate, că atunci când văd mașini mai bengoase închid ochii, băgând capul în nisip ca struții…
    Iar la UPU Buzău se întâmplă un fenomen care tinde să ia amploare, această instituție spitalicească tinzând să devină un câmp de bătălie pentru diferite ”clanuri” țigănești! La ce naiba se mai plătesc saci de bani firmei de pază, dacă angajații acesteia sunt permanent depășiți de situație? Numai așa ca să încaseze bani la barieră? Dacă se creează vreun conflict spontan, alarma o pot da și cetățenii veniți la urgențe, organelor de ordine… Și n-ar fi rău, dacă se întâmplă prea des astfel de lucruri, să detașăm în zonă un batalion de infanterie, pe care de regulă îl trimiteam să-i liniștească pe alții de pe îndepărtate plaiuri. Așa îi ținem acasă și le dăm și posibilitatea să se antreneze ”la cald” cu ”insurgenții” locali. Că și seamănă cu ăia de pe acolo…

  • Normal, pana la urma UPU e condus chiar de un tigan spun gurile mai cunoscatoare.
    Ca sa ai prioritate in spital nu trebuie sa ai card de sanatate si contributiile la zi, ci trebuie sa ai clan cu sabii in spital gata de omor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.