BMW rămas blocat în noroi. Copil de cinci luni. S-a sunat la 112

Doi soți și copilul de cinci luni au rămas blocați în noroi cu autoturismul.

Familia a tras o sperietură pe cinste după ce ploaia torențială de ieri a surprins-o pe un drum forestier dintre Lopătari și Chiliile.

Mașina a rămas blocată în noroi, șuvoaiele au înconjurat mașina, iar cei doi soți s-au speriat că aceasta se poate prăbuși în pârâul din apropiere.

Au sunat disperați la 112 și au cerut ajutor.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție din cadrul Jandarmeriei care participa la misiunea de asigurare a ordinii și linistii publice la sărbatoarea comunei Lopătari.

Jandarmii au ținut permanent legătura telefonică cu persoana apelantă, care a informat despre starea lor de sănătate, precum şi despre locul în care se află.

Datele transmise de către apelanți au fost destul de neclare, aceştia nefiind din partea locului.

Totodată, din cauza aluviunilor depuse pe drum, o parte din traseu a fost parcursă pe jos. După aproape trei ore de la apelul la 112 efectivele de jandarmi au ajuns la locul indicat împreună cu polițiști din cadrul Secției 3 de Poliţie Berca.

Citește și articolul: Coadă din cauza unui angajat uituc. „Ne cerem scuze!”

Cele 3 persoane au fost găsite în stare buna de sănătate. Copilul a fost luat în brațe de un jandarm. Mașina a fost lăsat pe drum, până când condițiile meteo vor permite transportul ei.

 Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „BMW rămas blocat în noroi. Copil de cinci luni. S-a sunat la 112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.