Ce ghinion. Și-a făcut mașina praf. Iată cine e vinovat

Ghinion teribil pentru un buzoian care și-a făcut mașina praf duminică în zori.

„Eram patru persoane în mașină. Ne întorceam de la discotecă. Am intrat la Istrița  de pe șoseaua Buzău – Ploiești pe drumul județean spre Găgeni-Vintileanca. După câteva minute după ce am trecut de calea ferată s-a produs incidentul. Deodată m-am trezit în față cu un ditamai mistrețul. Cred că avea 150 de kg. A ieșit dintr-un lan de porumb de pe dreapta ca să se ducă tot în porumb în stanga. N-am avut timp nici să pun frână. L-am luat în plin. E mai bine că n-am avut timp, poate dacă viram ajungeam în șant și ne rostogoleam. După impact am ținut strâns de volan ca să nu scap mașina în lături”, ne-a declarat tânărul de la volan.

Acesta reclamă faptul că în zonă există o colonie de mistreți și că autoritățile ar trebui să semnalizeze cumva prezența acestora pentru a se evita pe viitor astfel de accidente.

Mistrețul a fost omorât de VW-ul Passat pe care proprietarul va trebui să-l repare cu bani din propriul buzunar.

Asigurarea RCA nu despăgubește în caz  de incidente cu maidanezi sau animale sălbatice. Dacă animalul (cal, vacă, porc domestic etc.) are proprietar, în acest caz păgubitul se poate îndrepta în instanță împotriva acestuia pentru recuperarea pagubelor.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.