Ce mai crește gospodarul buzoian la bloc ? Curci! Iată mai multe fotografii din cartierul Unirii

Un cititor ne-a semnalat faptul că în spatele unui bloc de pe strada Ciucurete (între Spiru Haret și Unirii) proprietarul apartamentului de la parter crește…curci.

Întrucât reporterul buzoienii.ro n-a crezut, a mers în această după-amiază să vadă „minunea” cu ochii lui.

E drept a avut de înfruntat un câine rău ce lătra de trezea întreg cartierul, dar a reușit să vină cu poze reprezentative pentru acest articol.

E vorba de un careu mărginit din toate părțile de blocuri, unde proprietarul de la parter și-a însușit un larg domeniu. A pus gard, dar și un câine destoinic de pază, astfel încât nimeni nu poate trece prin zonă fără să fie lătrat.

Trebuie precizat și faptul că proprietarul de la parter e gospodar, spațiul e bine îngrijit, iar curtea plină de verdeață. Mai jos au fost inserate atât reclamația inițială, cât și răspunsul oferit de gospodarul de la parterul blocului.

„Buna ziua, vin catre dvs. cu rugamintea de a verifica daca spatiul din spatele blocului 18A de pe Str. Ciucurete este concesionat in mod legal si in ce conditii are locatarul de la parterul blocului dreptul de a-l utiliza in scop pur personal. Problema este ca locatarul respectiv, pe langa faptul ca si-a insusit intreg spatiul verde, creste un caine, dar si pasari (curci).

Cainele este foarte galagios, din fericire in zona nu mai exista caini comunitari, in schimb suntem deranjati de zgomotul facut de acest caine aflat in proprietatea locatarului de la parter, care il tine numai afara, intr-o cusca special construita pentru el. Iar de pasari nu mai zic ca fac mizerie si emana un miros extrem de neplacut. Aceste elemente nu au ce sa caute intr-un oras civilizat, in spatiul verde din jurul unei locuinte comune. Va rog sa verificati si dvs.”


„Eu sunt locatarul in dreptul caruia dvs azi ati inscris un articol referitor la subiectul „curci”. Precizez faptul ca acele pasari,au fost cumparate de mine personal pentru a fi duse la tara si nicidecum in vederea cresterii lor in spatele blocului. Intr-adevar eu ma ocup de administrarea si ingrijirea spatiului public aferent blocului 18A, in lipsa altor institutii abilitate. Asa zisa „stapanire” este de comun acord cu toti co_locatarii bl 18A. Oricine, oricand (in special copii) pot veni sustinand activitati in limita bunului simt. D_nul/d_na care a facut reclamatia, sigur nu ne este un adevarat „vecin”, astfel incat ar fi trebui sa stie si de existenta cainelui comunitar adoptat de la padoc acum 13 ani in conditii legale_”buletin de Buzau” + castrare + toate vaccinele la zi (dr.veterinar Paraschiv Nicusor)”

Citește și articolul: Au venit primele cinci! Iată cum arată noile autobuze achiziționate de Trans-Bus din Olanda

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.