Ce s-a întâmplat mai apoi!

21 de milioane de lei vechi. 

E cea mai mare sumă licitată la Buzău pentru un loc de parcare.

La 21 de milioane s-a ajuns de la nouă sute de mii – cât costă pe un an concesionarea unui loc de parcare de reședință.

„Da, au fost doi vecini de la un bloc din Micro XIV. Fiecare din ei și-a dorit exact locul de sub balcon. A fost și o ambiție din partea lor. Au mers cu licitația până la 21 de milioane de lei vechi”, a dezvăluit Emilia Lungu, șefa patrimoniului din Primăria Buzău.

Numai că „ambițioșii” n-au fost bărbați până la capăt.

„Sfada lor a ținut până când au trebuit să plătească suma licitată. Mai întâi cel cu 21 de milioane a renunțat, apoi și cel cu 20 de milioane. A trebuit să reluăm procedura pentru acel loc. Poate că ar fi meritat sancționați, dar n-avem nicio posibilitate legală”, a adăugat doamna Lungu.

În afara acestui incident, n-au mai existat conflicte. „E o surpriză plăcută și pentru mine. Locatarii s-au înțeles dinainte între ei, n-a mai fost nevoie de licitație”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată ce intersecție importantă va fi semaforizată CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Ce s-a întâmplat mai apoi!

  • Ăia nu erau sănătoși la cap! Din punctul meu de vedere, nici cei 90 de lei nu se merită pentru un loc de parcare. Plătim deja un impozit pentru mașini. Ar trebui ca primăria să se implice mai mult, să resistematizeze împrejurimile blocurilor de locuințe, identificând și creând astfel locuri de parcare, proporțional cu numărul de apartamente. Și, neapărat, interdicția de se mai aduce mașini de serviciu la domiciliu. Hai că se poate, numai sa aibă onor edilii curajul de a face ceva!

  • Multa lume BOLNAVA !!!

  • Daca s-ar impune, pe langa documentele necesare participarii, si o garantie returnabila dupa adjudecare atat pierzatorilor cat si castigatorului, dupa semnarea contractului, s-ar potoli. Este o situatie similara cu cei care contesta licitaitiile pentru autostrazi, doar pentru a pune bete in roate invingatorului, pentru ca nu exista nicio taxa sanatoasa in sensul in care daca ai dreptate si contestatia este valida, ti se returneaza. Daca ai contestat sa te afli in treaba, pierzi garantia. Similar se intampla si la competitiile auto cand se contesta un adversar.

  • In buzau se pot face cateva mii de locuri de parcare! .Cat e dispus toma sa plateasca ca sa-l invat ce trebuie sa faca ?? Mai ales ca nu vor costa nici un leu !!

  • sa se faca ceva si cu cei care vand masini si ocupa cate 3-4 locuri de parcare printre blocuri ,nu cred ca sunt greu de identificat….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.