Cei doi soți din Poștă, acuzați de răspândirea virusului la Buzău

Probleme pentru „Comitet” și soția sa, cei doi rromi din cartierul Poștă, arătați cu degetul că ar fi luat virusul de la o rudă din Ialomița și l-ar fi răspândit la Buzău.

IPJ Buzău a anunțat astăzi că s-a deschis dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”

„În urma semnalării cazurilor de infectare cu SARS-COV2 a mai multor buzoieni domiciliați în cartierul Poștă și urmare a imaginilor apărute în spațiul public din care reieșea că mai multe persoane s-ar fi întâlnit în perioada Sărbătorii Pascale la diverse imobile, context în care nu s-ar fi respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infecto-contagioase, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări.

Din primele cercetări a reieșit că doi buzoieni cu vârste de 41, respectiv 36 de ani s-ar fi întâlnit în perioada Sărbătorii Pascale cu mai multe cunoștințe și rude din județul Ialomița.

În cauză cercetările continuă, sub coordonarea parchetului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 din Codul Penal”, a informat azi IPJ Buzău.

De la „Comitet” și soția sa, virusul ar fi fost transmis la alte 18 persoane din cartierul Poștă, două din Mihai Viteazul și patru din Dorobanți (zona de case). Din imprudența lor s-a ajuns la carantinarea cartierului Poștă (peste două mii de persoane).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „Cei doi soți din Poștă, acuzați de răspândirea virusului la Buzău

 • Îl doare „la bască” domnule Tereacă, pe „Comitet” şi alții ca el, de dosarul penal sau de amenzi, ca să nu spun în altă zonă! Singurele lucruri care îl sperie pe el sunt puşcăria și pusul la muncă! De altfel, şi în cazul politicienilor, nu teama de lege sau de „dosare penale” îi fac să renunțe la furat, ci teama de puşcărie! Asta cu ” dosarul penal” este praf în ochi, răspuns în doi peri sau cum vrei să-i spui!!

  Răspunde
 • Pedeapsa maxima si sa plateasca toata spitalizarea si a actiunilor atator forte si mijloace!

  Răspunde
 • Apropo de ,,soti”: l-ati intrebat pe Comitet cati bani a dat pe piranda lui cand a cumparat-o?
  Foarte bine ca li s-a facut dosar penal. Magronul acesta a bagat molima in tot Buzaul……[Leo]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.