Obiectiv cerut de buzoieni, lucrările avansează. Vezi galerie foto cu noutățile

Culori noi la stadionul de atletism din Buzău care se modernizează în aceste zile.

În primul rând a apărut negrul de la stratul de asfalt turnat pe pista de alergare. „Va urma încă un strat de asfalt, mai moale, iar apoi suprafața sintetică”, ne-a declarat unul dintre muncitori.

A doua culoare ivită de câteva zile e verdele noului gazon însămânțat.

Terenul, care face cu ochiul celor de la echipa de fotbal Gloria, măcar pentru copii și juniori, are sistem de drenaj și de irigare.

S-au început și lucrările pentru amenjarea tribunei (schelet metalic) de 1500 de locuri.

De noua pistă sintetică se vor putea bucura buzoienii care aleargă pentru a-și întreține sănătatea, dar și tinerii care fac pasul spre sportul de performanță.

Se aproximează că în două luni firma din Galați, specializată în realizarea de obiective sportive, va preda stadionul de atletism către Primăria Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „Obiectiv cerut de buzoieni, lucrările avansează. Vezi galerie foto cu noutățile

 • Încă o bilă albă pentru Toma !
  Încă un pas pt. modernizarea Buzăului !
  Sunt însă şi 2 probleme aici:

  1. Neapărat montate camere-video pt. că avem şi mulţi vandali printre noi ! (De neisprăvitul ăla care distrugea coşurile de gunoi de pe Aleea Căprioarei nu ştim nici acum dacă a fost prins).

  2. Cine se va duce să alerge pe acel stadion, va inhala şi praful de la balastieră. Mai ales când bate vântul. Prin urmare, balastiera aia nu mai are ce căuta acolo. Sper să dispară cât mai repede şi în locul ei amenajat tot ceva verde şi sănătos buzoienilor.

  Răspunde
 • Da Tereaca….asa este, inca o reusita a administratiei Thomas prezentata de data aceasta elegant, decent (nepropagandistic) de catre cel mai mare reporter de l-a avut Buzaul ever…
  Ma rog, bravo Thomas !
  In alta ordine de idei:
  – care este situatia proiectelor de reabilitare a blocurilor, deja aprobate, ce sanse au sa si fie finalizate (personal am aflat….ma rog, nu divulg sursa, Tereaca intelege de ce, ca nu prea se inghesuie firmele la licitatii…)?
  – in urma cu doi ani, stimate reporter, ai publicat o serie de articole despre un afacerist local care a achizitionat si demolat urgent doua vile din imediata vecinatate a Liceului Economic, pretinzand ca sotia l-a somat sa-i faca….o locuinta decenta, mai exact, sa o mute din apartamentul ceausist intr-o vila noua in buricul targului…. Acum insa, pe terenul viran ramas in urma demolarii a aparut ditamai anuntul ca se construieste un megabloc cu apartamente si spatii comerciale. Consider ca deontologia profesionala va obliga sa clarificati si acest aspect….
  In final declar deschis ca-l votez neconditionat pe Thomas la urmatoarele alegeri desi….hai sa fim onesti, uneori tu, Tereaca, nu-i faci chiar un serviciu prezentand oarecum filtrat comentariile cititorilor tai…
  Da, poate realizezi si tu ca existi prin citorii tai…buni sau rai…

  Răspunde
  • Răspuns pt Thomas de Torquemada. Nu vi se pare normal să cenzurez insultele și calomniile ? Și așa îmi mai scapă din ele. În altă ordine de idei, vă mulțumesc pt pontul cu blocul. O să trec mâine pe acolo.

   Răspunde
 • Domnule „Thomas de Torquemada”,aveti dreptate cand il atentionati pe dl.Tereaca aspra „filtrarii” (de fapt,cenzurarii!) unor comentarii. Dar ,deh, e greu si cu deontologia asta profesionala si cu ……..”interesul care poarta fesul”.

  Răspunde
 • Pe lângă noua pistă ar trebui de montat si un parc de bare și paralele, de altfel în Buzău nu există nicio bară de tractiune ceea ce e rușinos pentru un oraș reședința de județ, buzoienii nu au posibilitatea să facă și alte exerciții fizice. Spre exemplu chiar în Barlad sunt 3 astfel de parcuri. La momentul de față la stadionul de atletism există o „bara” care este mai degrabă o rușine a Buzăului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.