Cine se opune asfaltării străzii

Câteva zeci de familii locuiesc pe această stradă situată între cartierul Poștă și calea ferată. E vorba de strada Saturn Linie, ultima rămasă neasfaltată din mun. Buzău.

Ca și celelalte străzi de pământ din oraș, Saturn Linie a fost prinsă în lista celor 43 care trebuiau neapărat asfaltate (vezi lista mai jos). Toate s-au făcut (inclusiv pe Primăverii, stradă cu mari probleme, urmează în aceste zile să se toarne asfaltul) doar pe Saturn Linie lucrările nici n-au început.

„Nu e vina noastră, CFR nu vrea să emită avizul. Noi ne-am fi apucat de ea până acum. Și așa, din proiect, strada am tot îngustat-o, mai are doar trei metri lățime”, s-au plâns inginerii de la Hidro Salt B92, firma care a câștigat licitația asfaltării străzilor de pământ

În vecinătatea străzii există o linie de cale ferată dezafectată

Speranțele riveranilor stau acum în primarul Toma, care a anunțat că se va implica personal pentru deblocarea situației:

„O să vorbesc la CFR. La regională la Galați, la București, la minister dacă trebuie. Nu-i putem lăsa pe oamenii ăștia așa. Au fost săriți, probabil din acelați motiv, și când s-a asfaltat întreg cartierul Poștă”, a explicat primarul.

Toma s-a implicat personal și în deblocarea situației de pe str. Primăverii, unde muncitorii au trebuit să spargă betonul – muncă dificilă – pentru a se coborî nivelul străzii

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Cine se opune asfaltării străzii

  • Cândva, demult, CFR-ul era a doua armată a țării ! Cât respect impunea… Astăzi , e stat în stat – unul bolnav în unul mort … De ce oare acest Minister al Transporturilor se străduiește să rămână oaia neagră a economiei ? E de preferat ca dl. Primar să intervină degrabă la CFR pentru locuitorii acestei originale și pitorești străzi la care tragem cu ochiul din fereastra vagonului de tren …

  • Mai sunt strazi de pamant si in alte zone. Verificati str Pamfil Seicaru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.