Cine se opune asfaltării străzii

Câteva zeci de familii locuiesc pe această stradă situată între cartierul Poștă și calea ferată. E vorba de strada Saturn Linie, ultima rămasă neasfaltată din mun. Buzău.

Ca și celelalte străzi de pământ din oraș, Saturn Linie a fost prinsă în lista celor 43 care trebuiau neapărat asfaltate (vezi lista mai jos). Toate s-au făcut (inclusiv pe Primăverii, stradă cu mari probleme, urmează în aceste zile să se toarne asfaltul) doar pe Saturn Linie lucrările nici n-au început.

„Nu e vina noastră, CFR nu vrea să emită avizul. Noi ne-am fi apucat de ea până acum. Și așa, din proiect, strada am tot îngustat-o, mai are doar trei metri lățime”, s-au plâns inginerii de la Hidro Salt B92, firma care a câștigat licitația asfaltării străzilor de pământ

În vecinătatea străzii există o linie de cale ferată dezafectată

Speranțele riveranilor stau acum în primarul Toma, care a anunțat că se va implica personal pentru deblocarea situației:

„O să vorbesc la CFR. La regională la Galați, la București, la minister dacă trebuie. Nu-i putem lăsa pe oamenii ăștia așa. Au fost săriți, probabil din acelați motiv, și când s-a asfaltat întreg cartierul Poștă”, a explicat primarul.

Toma s-a implicat personal și în deblocarea situației de pe str. Primăverii, unde muncitorii au trebuit să spargă betonul – muncă dificilă – pentru a se coborî nivelul străzii

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Cine se opune asfaltării străzii

  • Cândva, demult, CFR-ul era a doua armată a țării ! Cât respect impunea… Astăzi , e stat în stat – unul bolnav în unul mort … De ce oare acest Minister al Transporturilor se străduiește să rămână oaia neagră a economiei ? E de preferat ca dl. Primar să intervină degrabă la CFR pentru locuitorii acestei originale și pitorești străzi la care tragem cu ochiul din fereastra vagonului de tren …

  • Mai sunt strazi de pamant si in alte zone. Verificati str Pamfil Seicaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.