Condiții mai bune pentru pietoni + călători

Luna noiembrie aduce condiții mai bune în orașul Buzău pentru pietoni și călători.

Astăzi s-au pus pavele pe primii 200 de metri pe Bd. Unirii Nord. Cum vremea se anunță bună în următoarele zile trotuarele din Unirii Nord vor fi înfrumusețate cu pavele pe ambele părți
O veste bună primesc și bicicliștii. Urmează a se asfalta cu asfalt de culoare (verde sau grena) și pistele de biciclete

Condiții mai bune și pentru călători

Nu mai puțin de 91(!) de stații de autobuz din oraș vor fi modernizate în perioada următoare.

În 91 de stații de autobuz din oraș s-au făcut lucrări în ultimele zile. Aceste stații vor beneficia de copertină pentru protejarea călătorilor
Primarul C-tin Toma: „35 dintre stațiile de autobuz mai importante vor fi dotate cu camere de supraveghere și panouri digitale de informare”.

Veste bună și pentru șoferi. Astăzi a început în Buzău și turnarea ultimului strat de asfalt pe Bd. Industriilor (vezi foto mai jos).

În 2021 în orașul Buzău se vor fi rezolvat două dintre cele mai importante artere din oraș: Bd. Industriilor și str. Transilvaniei

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Condiții mai bune pentru pietoni + călători

 • Trotuarele din Cart. Orizont, dinspre Aqua Max, sunt praf de prin luna martie – aprilie, si niciun gand sa le refaca! Aveti cumva idee cand/daca le mai face? Si intrebarea logica si fireasca este, daca stia ca nu le poate face, de ce le-a mai stricat? Macar ne puteam plimba copiii in conditii decente – in prezent trebuie sa luam masinile pentru a iesi, fapt ce contribuie la aglomeratia din trafic!
  Bila neagra primariei pentru acele trotuare care „zac” in starea de „pamant” de atata vreme!

  Răspunde
 • Pt. Mircea: daca chiar stati pe acolo adica in cart. Orizont, nu va inteleg nemultumirea! Vi s-au asfaltat strazi, s-au amenajat parcari si cat de curand vor fi asfaltate si trotuarele a caror modernizare a-nceput daca nu ma insel pe la sfarsitul lui iunie – reporterul are sigur date exacte si tot nemultumit sunteti?!?

  Răspunde
 • @Andrei: Discutia este despre trotuarele de pe marginea bulevardului Unirii, nu despre trotuarele din cartier – cu alte cuvinte accesul inspre/dinspre Aqua Max. Lucrarile treneaza cu acele trotuare de prin Martie/Aprilie.

  Răspunde
 • „Oropsitii” din cartierul Orizont, ar trebui sa stie ca sunt strazi si trotuare intr-o stare jalnica de ani de zile si nu se mai vaita atata cetatenii. Mergeti sa va plimbati odraslele pe doua strazi mult mai importante si circulate decat pe trotuarele din cartierul fanfaronilor si imbuibatilor din Orizont, respectiv Str.Independentei si bd.1decembrie 1918. Ciocu mic si joc de glezne, ca nu sunteti voi „buricul pamantului”

  Răspunde
 • @comentariul anterior: amice, banii din taxe și impozite tot la primăria Buzău ii plătim! Dar asa face vulpea, când nu ajunge la struguri – deh, asa e învățat romanul, în loc sa pună osul la treaba, sta și ii comentează pe alții!

  Răspunde
 • pentru Mircea: : „Amice”,este adevarat ca „….. banii din taxe si impozite tot la Primaria Buzau, ii platim”,dar problema este cum se cheltuiesc acei bani,functie de necesitati si prioritati.Iar prioritatile in Buzau nu tin de asfaltarea trotuarelor „dinspre Aqua Max” pe care isi plimba beizadelele moftangiii din cartier.Asa ca,repet: ciocu mic si joc de glezne,ca nu sunteti voi „buricul pamantului”. Iar cand mai faci comentarii,pune si capul la contributie,nu doar „sul la treaba” Sau,poate faci parte din categoria idiotilor care scandau candva :noi muncim,nu gandim!

  Răspunde
 • Bună seara! Am dori să se reducă trotuarele, sa se amenajeze parcari si piste pentru biciclete. Pe majoritatea strazilor principale , trotuarele sunt mult prea late. Ni s-a promis un studiu serios al traficului pentru amenajarea strazilor. Uitandu-ne la ce a iesit si la asa zisele sensuri giratorii numai a oras ( nu municipiu) european nu arata Buzaul.

  Răspunde
 • Nu va mai certati fratilor. Ca n-are nici o vina ala ca sta in Orizont! Nici acela ce locuieste in alta zona din Buzau. Cel ce sta in Orizont a dat o caruta de bani pe apartament. Iar din banii astia s-au infruptat toti. Si fosti si actuali. Omul are interesul sa nu i se devalorizeze investitia. Tu cel ce locuiesti in alta zona, ai platit mai putin pe locuinta, iar valoarea ei poate a scazut. Problema e de fapt, ca in Orizont se fac investitii cu niste bani ce provin de la toti locuitorii orasului, doar ca cei ce locuiesc acolo sunt mai potenti. Ca urmare, primaria considera ca merita mai mult. E ca-n comunism, cand pilele si relatiile faceau totul. Stati parcati, ca-n curand se va fasai si bula asta cu Orizont. Unde dracu s-a mai vazut cartier rezidential privat sustinut de primarie? E cam penal, nu?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.