Două investiții la Mărăcineni. Bani de la U.E. și de la guvern

31 de miliarde de lei vechi a atras Primăria Buzău de la guvern pentru construcția unei săli de sport care să deservească școala de la Căpățânești.

„La începutul noului an școlar copiii de aici se vor bucura de o sală de sport ultramodernă, dotată cu aparatură și echipamente de ultimă generație. Sala de sport va avea și vestiare, dușuri, centrală pe lemne,”, a anunțat Dumitru Constantin, administratorul public al comunei Mărăcineni.

La a doua investiție lucrările au început doar de câteva zile.

„Un alt proiect de suflet a pornit curajos și se va cristaliza până la anul în curtea Bisericii „Sfântul Nicolae” din Mărăcineni. Aici, cu ajutorul fondurilor europene, construim o casă praznicală ce va include o capelă mortuară și o sală de mese. Constructorul ne dă asigurări că va finaliza interioarele până în decembrie, în timp ce proiectul complet va fi gata în prima parte a anului viitor”, a precizat Dumitru Constantin.

De câteva zile s-au reluat în Mărăcineni și lucrările la drumul județean. În două luni se va circula pe două benzi (cu excepția podului de la Mangă) și între podul de la Mărăcineni și postul de poliție.

loading...

6 comentarii la „Două investiții la Mărăcineni. Bani de la U.E. și de la guvern

  • Primaria Buzau!!!!?????

  • Trebuie inteles ,dom Tereaca !!!!!! e obosit 🙂 🙂 🙂

  • Despre proiectul de alimentare cu gaze naturale nu mai spuneti nimic??? Se mai realizeaza? Cand e termenul de.finalizare? Cat despre reabilitarea drumului…semaforul tine rosu 15 min…e infernal…

  • Nemultumirile le puteți reprosa primarului! Pentru realizări…vă puteți adresa administratorului public, care răspunde de felicitări, masă şi dans!

  • Zău ? Și cine o să ia în roțile mașinii personale toate canalele de pe marginea drumului . O bandă este moartă din proiectare că așa știu ăștia la Buzău sa proiecteze șosele pline de canale mai în sus, mai în jos față de nivelul 0 (zero) al șoselei. Vezi și șoseaua de la Ursus până la ieșire spre Vernesti construită anul trecut. Și te mai miri că doare capul de la atâtea hurducaeli.

  • Ehe, să vedem cum va fi cu putoarea în zonă… dacă o să pută cum pute la Groapa „Ecologică” Glina, de lângă București, o să vă mutați de acolo…
    Putoarea e mai intensă pe timpul nopții, probabil nu are cine să controleze atunci și „se lucrează” din plin.
    Dacă nu vă plac măștile, s-ar putea să fiți nevoiți să purtați d-lea de gaze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.