„E, ia să vină domnii de la poliție să dea amenzi câteva ore!”

De astăzi, de la ora 08.00, a intrat în vigoare restricția pentru podul de la Metalurgica.

Mai exact, autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone nu mai au voie pe pod.

Asta în teorie, căci, în practică, tirurile, cisternele și camioanele trec unul după altul, din toate direcțiile – vezi foto mai jos.

Dinspre Brăila – DN2B
De jos, dinspre str. Al. Marghiloman și Șos. Brăilei
Dinspre Aleea Industriilor

Singurii care respectă restricția sunt șoferii de autobuz care nu mai trec podul și opresc la Apcarom (dinspre Aleea Industriilor) și la Aromet (dinspre Șoseaua Brăilei).

Autobuzul 10 în parcarea Apcarom

„E, se va rezolva repede. Ia să vină domnii de la poliție și să dea amenzi câteva ore la rând. De-a doua zi nu va mai trece unul, pentru că șoferii au stații și se vor anunța imediat între ei”, a comentat șoferul de autobuz.

Ca să nu riște amenzi, șoferii care vin dinspre Brăila cu autovehicule cu masă de peste 7,5 tone trebuie să ocolească prin comuna Țintești (și, de acolo, fie către Gherăseni – Costești – DN2E85, fie pe Șoseaua Constanței – Șoseaua București – Spătaru – Hanul lui Țintă).

Peste câteva săptămâni, când vor începe efectiv lucrările, podul (rutier și feroviar) de la Metalurgica va fi închis complet (inclusiv pentru autoturisme). Cel mai greu/periculos va fi de reparat cel feroviar, căci nu se poate opri circulația trenurilor dinspre Făurei/Brăila către București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„E, ia să vină domnii de la poliție să dea amenzi câteva ore!”

  • Stai un pic! Eu lucrez la apcarom. Nu am vazut semnul care spune ca este interzisa trecerea podului cu gabarit de peste 7.5 T… Poate nu s-a pus acest semn!???
    Ai putea verifica asta d-l reporter!

  • S-a pus in rond la benzinaria Mol. Dar, aveti dreptate, ar trebui pus unul si acolo

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.