Echipaj de la Poliția Locală, plasat lângă „Accesul Interzis”

Un echipaj de la Poliția Locală a fost amplasat în vecinătatea catedralei Sf. Sava – înaintea indicatorului „Accesul Interzis”.

„Nu dăm amenzi. Scopul nostru aici este unul informativ. Îi anunțăm pe șoferi de schimbarea apărută. De sâmbătă dimineață s-a modificat direcția sensului unic”, au explicat polițiștii locali.

Schimbarea vizează îmbunătățirea traficului în intersecția de la Tribunal – Poșta veche. Nu se va mai intra în intersecție, doar se va ieși.

Modificarea are legătură și cu înființarea străzii noi – pe lângă Baroul de Avocați și Catedrala Sf. Sava, cu ieșire în Bd. Unirii.

Modificarea tramei stradale din zonă este apreciată de unii șoferi și criticată de alții. Se reclamă faptul că pentru a se ajunge acum în zona centrală, șoferii vor fi nevoiți să facă un ocol destul de lung și că de luni se vor aglomera alte intersecții.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Echipaj de la Poliția Locală, plasat lângă „Accesul Interzis”

  • Nu se va intra dar se va iesi. Hmmm… Cum vine asta?

  • va aparea aceeasi problema a aglomeratiei masive in intersectia de langa tribunal. sa se revizuiasca primesc dar sa nu se schimbe nimic, ori daca se revizuieste sa se schimbe ceva pe ici pe colo , in intersectiile esentiale ………. I.L.C. – de mare actualitate !!!

  • Cea mai proastă schimbare cu sensu

  • Sa vedeti ce aglomeratie va fi la giratoriul de la Episcopie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.