Facilitate importantă oferită de Trans Bus

Indiferent dacă biletul a fost achiziționat fizic sau on-line, acesta e valabil timp de 60 de minute de la prima validare.

Asta înseamnă că în acest interval de o oră, călătorul Trans Bus poate schimba mai multe autobuze, de pe trasee diferite.

O facilitate importantă introdusă recent de Trans Bus cu scopul de a atrage mai mulți călători.

Prețul unui bilet Trans Bus în zona 1 e de 3 lei

Facilitatea e de mare ajutor în special pentru călătorii din rural care au nevoie să schimbe două sau mai multe autobuze pentru a merge la serviciu. Acum, cu un singur bilet ajung unde vor.

Anunțul a fost făcut zilele trecute de managerul firmei care a implementat pentru Trans Bus noul sistem de e-ticketing (vezi VIDEO mai jos):


De săptămâna trecută, Trans Bus a pus în circulație primele 13 autobuze electrice și a inaigurat noile automate de eliberare de bilete, pachete de bilete și abonamente în stațiile de pe Bd. Unirii.


O altă noutate importantă e posibilitatea achiziționării de bilete și online prin aplicația Transport Public Buzău (aplicația poate fi descărcată de pe Magazin Play, App Store și iOS).

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Facilitate importantă oferită de Trans Bus

 • In alea 60 de minute, ai noroc daca apuci sa cobori din primul autobuz:))

  Răspunde
 • Faceți ceva și cu anunțarea stațiilor in autobuz și panourile electronice informative. Doar urci în autobuz și după cîțiva metri hopa că urmeaza stația x sau pauza totală . Cei care nu știu unde e stația se pregătesc să coboare dar degeaba pentru că sunt la începutul călătoriei. Nu știți luați exemplu de la alte orașe spre exemplu Suceava fiindcă au și ei aplicația la autobuzele de transport în comun. Nu văd progrese să fie mai repede or să dispară fiindcă asta e pentru o perioadă de timp …

  Răspunde
 • Transbuz nu este eficienta, o spun neoficial toți. Oficial ne-ați băgat pe gât autobuzele, orașul este praf la capitolul circulație. Ne forțați să renunțăm la auto proprii dar nu se poate așa cum visați voi. Este o firmă capusa, alta decât era. Autobuze vechi. V ati cacait 2 ani să puneți in mișcare electricele. Le ați scos acum in precampanie si tot așa. Acum începeți cu pomeni să aveți clienți, oferte halucinante, poate poate s-o lipi de cineva. Jos cenzura tereacă. P. S. Repet, vezi starea pasajului de la Sfantul Sava. O hoție

  Răspunde
  • Corect,cine are salariul sub 3300 lei nu trebuie sa meargă gratis cu autobuzul, doar pensionarii gradați,pentru ca ei au pensii de 3500 lei,pensionarii cu handicap nu au nici 1500 lei și nici gratuitate.Revenim la salariul mic ,sa se apuce de bolt,este cerință mare,mai ales pentru cei din sistemul de la stat ,cât o sa mai meargă pomana cu reducere ,sa dispară taximetria de tot ca oricum nu mai sunt mulți și atunci sa- I vedem pe bugetarii astia pomanagiiva stiti voi singuri lingusitorilor,ca nu sunt toti asa),cum o sa ceara abonamente gratuite la autobuze ,ca nu le convine tariful dinamic de la Bolt…

   Răspunde
 • Apropo de pomeni electorale!
  De ce au gratuitate la călătorii pensionarii cu venituri sub 3500 lei și angajații cu salariul sub 3500 lei nu au gratuitate?

  Răspunde
  • Pentru ca atunci cand esti tanar si poti munci, este alegerea ta sa stai sa muncesti pe 3499 de lei. poti munci pe mai multi bani si atunci iti permiti, sau poate nu ai avut sansa in viata si nu s-au deschis usile potrivite si muncesti pe acesti bani, insa daca esti fortat de imprejurari, incerci sa mai faci ceva suplimentar ca sa mai ciugulesti ceva. Suna atat de urat ce am scris, insa din pacate, este purul adevar. Un pensionar deja si-a terminat ciclul de munca si aia sunt toti banii lui. Nu mai are portite in caz de nevoie. Plus ca o data cu varsta, mai intervin multe altele, in special legat de sanatate, unde se vor duce foarte multi bani in fiecare luna. Dar lasand la o parte argumentele mele, de unde aversitatea asta fata de pensionari? Am tot observat pe acest site un conglomerat de hateri, care de care mai inversunati la adresa actiunilor primarului, in special la cele care ajuta o categorie defavorizata sau pe batrani. Voi nu aveti familie? Nu aveti batrani care au muncit o viata intreaga, pentru voi si pentru parintii vostri si care acum ar trebui sa culeaga macar o urma de recunostinta? Sau poate sunteti copii de miliardari care circula pana la moarte in masini scumpe si cu sofer si atunci, ca niste capitalisti ce sunteti, in calitate de patroni, nu doriti ca banul vostru din taxe sa se duca in alta parte decat in contractele voastre cu statul. Trist. Foarte trist ceea ce se intampla in jungla asta.

   Răspunde
   • Personal nu am nimic cu pensionarii. Ce aș putea avea?
    Întrebarea era de ce nu sunt ajutați și cei care câștigă sub 3500 lei. Că pot câștiga mai mult este o gluma „de dreapta” dar noi aici ajutăm nevoiașii, deci suntem de stanga… De ce nu este, de exemplu, pus acel prag la salariul minim pe economie? Nu v-am văzut să vă doriți fabrici in Buzău și să crească veniturile buzoienilor.
    Nu e vorba de conglomerat de hateri și de păreri ale cetățenilor. Pertinente sau nu să stabilească fiecare nu doar 2-3. Dar cine nu e cu noi e împotriva noastră.
    Apropo, azi am văzut panseluțe prin oraș. Pe vremea lui Boșcodeala erau câh. Acum e voie? Și să punem tiua de câte două ori. Sis a facem ronduri de câte două ori. Și parcuri delimitate cu garduri de alt parc. Și atât de multe altele.
    E ultima postare a mea. M-ai înfrânt. Sau cedez primul ;).
    Sunt curios dacă va fi postat acest mesaj pentru că observ o cenzură fara sens (nu injur, nu acuz doar scriu despre ceea ce văd în jurul meu).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.