Final incendiar. Cum s-a terminat meciul

Zig-zag. Ăsta ar fi un alt titlu inspirat pentru partida Corona Brașov – Gloria Buzău. Pentru cardiaci și mai potrivit ar fi electrocardiogramă.

Distracția a început la jumătatea primei reprize la 11-11.

Gloria marcat șase goluri la rând, 11 -17!

Show-ul a continuat după pauză (15-21) când Buzăul a „zburat” până la nouă goluri avans: 17-26 (min. 36).

După urcuș a urmat precum la roller-coaster coborârea. Gloria a primit nu mai puțin de 8 goluri consecutiv. De la 17-26 s-a făcut 25-26 și chiar 28-28!

Surpriză plăcută, ale noastre n-au căzut (psihic). Dimpotrivă, au strâns rândurile și au revenit din nou la timonă: 30-33 și 32-35 (min. 57).

Gazdele au forțat revenirea și egalarea, dar vorba lui Marin Preda, timpul n-a mai avut răbdare cu ele.

Brașovul s-a apropiat la un gol cu doar 5 secunde înainte de finiș. S-a terminat 34-35, rezultat important, de moral și care dă volumul criticilor mai încet. Cu două victorii consecutive în deplasare, antrenorul Daniel Anca își salvează postul și poate pregăti revenirea Buzăului printre echipele bune din campionat.

Noroc cu poloneza

Revenirea Gloriei pe linia de plutire se datorează în mare măsură polonezei Aleksandra Zimny. Azi a dat șase goluri de la 9 metri din șase aruncări. „Meserie”, „sculă”, aceasta e descrierea blondei de 1,88 metri și 27 de ani, componentă a naționalei leșilor:

Etapa viitoare Gloria joacă la Buzău cu Craiova, revelația noii ediții de campionat, iar apoi taie țara în diagonală până la Zalău.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Final incendiar. Cum s-a terminat meciul

  • Greu de inteles cum s-a ajuns sa egaleze Corona, o echipa modesta, in vreo 12 minute de la 9 goluri avans; nici daca adversar era Gyor nu prea era posibil Oricum pe linga problema cu antrenorii, Gloria mai are si 2 posturi deficitare : pivot si inter dreapta ; trebuie aduse macar 2 jucatoare pe aceste posturi unde cele 6 jucatoare folosite nu confirma

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.