Iată ce străzi s-au mai asfaltat în ultimele 48 de ore în municipiul Buzău

Strada Bistriței

Continuă programul ambițios de asfaltare a străzilor din municipiul Buzău.

După arterele din jurul Palatului Comunal, aria asfaltărilor se extinde înspre cartiere.

Astfel, un nou covor asfaltic a fost așternut pe strada Bistriței de la intersecția cu Ion Băieșu (Școala nr. 5) pe lângă Comisariatul Județean, DGASPC, ISU și până la intersecția de la Hasdeu.

Astfalt s-a turnat de asemenea pe toată întinderea străzii Arieșului.

Strada Arieșului

Aceasta pornește de la intersecția dintre Ion Băieșu și Speranței (peste drum de biserica Greci) și ajunge pe strada Bucegi în dreptul Liceului de Arte.

Programul de asfaltări va continua în forță de luni. Au fost frezate și se pregătesc pentru turnarea covorului asfaltic străzile Speranței (unde este „Cantina Săracilor”), Sculpturii (sediu Direcția Apelor), Parâng, Aurorei, Victoriei (Maternitate) și Războieni.

Acest program ar urma să fie încheiat pe 20 octombrie. Apoi, dacă vremea va mai permite s-ar mai putea ataca Al. Marghiloman, Bazalt, Șoseaua Pogonele și Col. Buzoianu (între N. Bălcescu și Bd. Unirii).

Citește și articolul: Este prima trecere de pietoni de acest fel din Buzău. Iată unde a apărut

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Iată ce străzi s-au mai asfaltat în ultimele 48 de ore în municipiul Buzău

 • Degeaba asfaltează Tomiță de zor. Boșcodismul unor buzoieni ff cinstiți, care au dovedit timp de 20 de ani un civism exemplar, nu cedează cu una cu două. Nu degeaba Săpoca e pe aici pe aproape. Vei auzi pe stradă expresii ale nemulțumirii exigenților adepți ai boșcodismului nemuritor, gen: „asfaltul nu e bun, se va deteriora repede”, „lucrează noaptea, ca hoții”, „lipsește stratul de deasupra, cel cu granulație fină”, „să vezi acuma că înlocuiește și bordurile ca să fure banii noștri”, „face el repede ca să astupe gura târgului dar se dă buleală, nu e calitate”, „ce-a făcut, domle, mare scofală, lasă că nici ăsta nu face mare brânză, mai mult gura e de el”, „face și el mai mult pe lângă Primărie, prin centru, să ne scoată ochii”. Pariez că erau mult mai mulțumiți să se continue asfaltările de tip Boșcodeală-Dobrică-Ciolacu, care au dat asfaltate 28 de străzi în acte, mâncând banii, fără să pună pe acolo vreo lopată de nisip, în timp ce dosarul Urbis, făcut de Curtea de Conturi, zace prin sertare de ani și ani.

  Răspunde
 • Dacă poza articolului o făceați după oglinda la casa din spatele ei ati fi observat că pe Bistritei….vis a vis de GrupAma atunci când s-a asfaltat strada si-a asfaltat si domnul curtea. O fi plătit pentru acel asfalt separat sau ” a cinstit baietii”? Cum e domnule Primar?
  Eu cred ca e ….din banii cetățenilor….
  Va rog sa verificați aceste aspecte.

  Răspunde
 • Pentru cand este programat pe int iazului ?? Era vorba ca in vara asta se asfalteaza…dar a trecut vara ……cand va fi nevoie sa votam…nimeni de pe int iazului nu va vota … pentru ca domnul primar a promis si nu a facut deocamdata nimic …

  Răspunde
 • Domnul primar,ce nu am inteles este faptul ca :asfaltati strazile pe care deja au fost asfalt ( centru) si unele strazi care sunt in apropiere ….de ce ?este mai ieftin , pentru ca a fost asfalt? Sau pentru imaginea dumneavoastra ca un bun primar .. pentru ca stim cu totii ca centrul este mai vizitat…si profitati sa vada buzoieni?
  Consider ca ar trebui sa incepeti cu strazile care nu au fost niciodata asfaltate…si dupa care reasfaltarea sau imbunatatirea celorlalte strazi …..
  Deci nu mai numiti asfaltarea
  Ar fi mai bine imbunatatirea

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.