Îndemn al unui locatar către vecini: „Să-l desființăm! Copiii fac gălăgie și mizerie”

„Vrem și noi loc de joacă!”

Asta au cerut în anii trecuți mai mulți locatari din careul de blocuri de la „I”-uri din Broșteni.

Anul acesta, în iunie, Primăria Buzău a inaugurat noul loc de joacă.

Numai că, după inaugurare, unii dintre locatari se arată nemulțumiți de înființarea locului de joacă.

Unul dintre ei, printr-o postare care a stârnit multe comentarii, a cerut chiar desființarea (prin forță) a locului de joacă:

„Oamenii ar trebui să se unească și să desființeze ei locul de joacă pentru că nimeni nu are nici un contract de supunere față de administrația locală”.

Propunerea a strâns numeroase comentarii împotrivă, inclusiv insulte (vezi mai jos), dar și câteva favorabile:

La final, autorul postării a ținut să le răspundă celor de mai sus:

Mai mult decât locurile de joacă, polemică între buzoieni – atât în discuții față în față, dar și pe facebook – provoacă băncile din fața blocurilor.

Unii le cer (chiar agresiv, primarului), „nici atât nu merităm și noi: o bancă în fața blocului ?”, alții dimpotrivă strâng semnături prin care cer desființarea lor (din cauza gălăgiei).

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Îndemn al unui locatar către vecini: „Să-l desființăm! Copiii fac gălăgie și mizerie”

 • Cu toate ca reclamantii sunt pensionari comunistoizi, DE DATA ASTA AU DREPTATE. Punct.
  De vina nu sunt copiii, ci parintii care ii lasa sa aiba spirit de cotropitori: urla, bat, tipa, injura (mai nou, e cool) …. si asta pana la ore foaarrtteee tarzii in noapte.
  Nu este deloc ok pentru blocurile din jur. Unii chiar vor sa aiba o seara linistita….

  Răspunde
  • corect…nu avem probleme cu locul în sine sau copiii, ci doar cu acei care nu sunt supravegheați și țipă în exces, bușesc cu picioarele în topogan, și nu respectă programul

   Răspunde
  • Din păcate așa este la toate locurile de joacă înființate între blocuri.
   Poliția sau Poliția Locală? Mai există?

   Răspunde
  • Inteleg foarte bine, cei care au locuri de joaa in fata geamului locuintei sunt condamnati de a nu avea liniste in casele lor, cine nu intelege sa-i dea bunul Dumnezeu .

   Răspunde
 • E dreptul locatarilor să aibă liniște. Nu este nimeni obligat să asculte ore în șir țipete și urlete. Să urle la mă-sa acasă! Locurile astea de joacă amenajate printre blocuri au fost o mare prostie!

  Răspunde
  • „Da,sigur , desființarea parcurilor de joaca” ,unde să se joace copiii,faceți locuri de parcare ,ați uitat că ați fost copii . Lăsați copiii să se joace .

   Răspunde
 • Am trecut de 2-3 ori pe acolo, este un infern. Eu as vinde si m-as muta, nu as rezista. Iar problema nu se pune de chicote si alea alea, ci de urlete, nevroze, busituri. Daca era in Japonia, unde copiii sunt educati, ar fi functionat, dar aici nu prea. Si nu doar copiii sunt asa, ci toti oamenii. Daca te duci la tara, scot 2-3 cocalari boxele in curte. Daca e o zona cu liniste afara, harjaie vecinii scaune pe gresie. La noi mereu este ceva, pentru ca e o nesimtire si o marlanie generalizata.

  Răspunde
 • Asta este mediului la bloc. trebuie sa trăim cu el. vrei liniște? Este un program pentru asta. nu îți convine ? mută-te în padure!

  Răspunde
  • Cocalare, vezi ca legea nu e asa. In intervalul ala de liniste pe care il amintesti se majoreaza amenzile pentru „zarva si tulburarea linistii publice”, nu inseamna ca in afara intervalului ai dreptul sa deranjezi, ci doar ca e amenda mai mica. E plina tara de manelisti si analfabeti functional care interpreteaza legile dupa cum inteleg ei in saracia lor mintala.

   „Mamicile” si „taticile” sa isi duca copiii in parc daca fac ca animalele si nu au fost in stare sa ii educe. Seara vin cu pretentii si ghertoii de la salile de pacanele de la parterul blocului. Toti vor sa se manifeste, ca asa au fost educati de mici, ca ei sunt buricul Pamantului si au dreptul sa tipe, sa urle, sa behaie, sa dea cu picioarele in tomberoane, sa dea drumu la manele sa asculte toata strada.

   Răspunde
 • Auzi treaba! Sa se ducă in pădure cine vrea liniște?!Nu bre, sa se ducă animalele in pădure!

  Răspunde
  • Perfectule…nu mai bine mergi tu în pădure…asa….pentru ca ești un anonim.

   Răspunde
 • Asa părinți asa copii…puteți vinde și recomand sa vindeți și sa va mutați la țară…aveți grija ce o sa aveți în jurul casei sa nu nimeriți în vecinătatea vreunei cârciumi

  Răspunde
 • Mai e putin si incepe scoala,se vor rari copiii in locul de joaca ,se vor calma spiritele. Se pot face intrari cu acces interzis in anumite ore,parintii pot modera (daca vor ) galagia implicand copiii in jocuri educative

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.