La un pas să moară din cauza unui câine! Mașina s-a răsturnat de trei ori! Accidentul s-a petrecut în fața fântânii tămăduitoare de la Smeeni

Ghinion maxim pentru un șofer de 20 de ani din Smeeni care se îndrepta înspre Buzău. În dreptul bisericii cu fântâna zisă tămăduitoare dintre Smeeni și Maxenu șoferului i-a sărit în față un câine.

Pentru a evita impactul, conducătorul auto a virat brusc și a pierdut controlul mașinii. Aceasta s-a rostogolit de trei ori, înainte de a se opri  pe marginea șoselei.

Conform Smeeni TV, șoferul a rămas blocat în interior și a fost eliberat din habitaclu de un alt conducător auto care a oprit pentru a da o mână de ajutor.

Tânărul de 20 de ani a fost transportat de Ambulanță la spital întrucât acuza dureri în zona gâtului și a coloanei vertebrale.

Acest accident naște întrebarea ce trebuie să facă un șofer care se trezește deodată cu un câine în față ? Să vireze  brusc riscând răsturnarea mașinii sau să continue pe aceeași direcție chiar dacă impactul îi va fi fatal animalului ?

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.