Le-au cumpărat! Iată detalii despre cele 15 noi autobuze ale Trans-Bus. Vin din Olanda

Gică Toader, directorul Trans-Bus Buzău, a anunțat azi că s-a finalizat licitația pentru achiziționarea celor 15 autobuze second hand.

„Sunt autobuze bune, de 12 metri lungime, cu aer condiționat atât pentru călători, cât și pentru șoferi. Vin din Olanda, marca VDL Ambassador, acolo unde au fost fabricate și au circulat în transportul public de persoane. În jur de 15 august, după ce le vom face o verificare riguroasă, vor ajunge la Buzău, iar din septembrie vor circula deja pe străzi”, a precizat Gică Toader.

Autobuzele VDL sunt asamblate în orașul Heerenveen din Olanda și au fost produse între 2001 și 2011, când s-a trecut la un alt model. Au fost utilizate cel mai mult în Olanda și Danemarca, dar s-au vândut bine și în Germania și Israel. 

Până la sfârșitul anului Trans-Bus urmează să mai achiziționeze încă 15 autobuze second-hand, iar anul viitor alte 30 de autobuze noi cu fonduri europene.

olanda autobuz
olanda autobuz

Intenția este ca serviciul maxi taxi să fie desființat la Buzău, după ce parcul auto al Trans-Bus va fi complet, iar frecvența în stații suficientă pentru a prelua toți călătorii.

De asemenea, intenția municipalității este ca Trans-Bus să nu mai primească subvenții de la buget, ci să se autofinanțeze. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Le-au cumpărat! Iată detalii despre cele 15 noi autobuze ale Trans-Bus. Vin din Olanda

 • autobuze aveti dar programul de circulat este deficitar cand retrageti dupa traseu autobuzele la ora 20.30 noi cu ce circulam daca voi scoateti maxi-taxi

  Răspunde
 • Media curului care cenzureaza si nu lasa libera exprimare sa isi fava treaba.parca toata lumea trebuie sa fie de acord cu el!!!

  Răspunde
 • Domnule Tereaca , vedeți ce buget a fost aprobat pentru Trans – Bus si cum a fost cheltuit – pe stingătoare ……. etc .
  Așa se jefuiește Bugetul Primăriei.
  Nu stiu , dar Dvs ar trebui sa verificați gradul de rudenie al actualului director de la Trans- Bus cu Dl. Primar .
  Va rog sa cereți Dvs public Procesul Verbal al Curții de Conturi , deoarece S-a încheiat controlul la Primaria Dlui Toma .
  Vreau si eu ca locuitor al acestui oras ,sa știu ce se întâmpla in interiorul Primăriei si mai ales ce au constatat domnii controlori in legătura cu cei 300 de Polițiști , cine le suporta salariile .

  Va multumesc

  Răspunde
 • Comunismul ar fi trebuit să de termine de mult. O sa mergem mult pe jos daca nu de va găsi o soluție pentru coexistența cu transportul cu maci taxi.of…mersul pe jos e sanatos

  Răspunde
 • De ce stergi comentariile in care spunem buzoienilor ca Toma are copii din flori si amante? Toti politicienii au! Nu e rolul presei sa ne arate ce oameni ne conduc? Ca in viata de familie si in afaceri Toma e un dezastru si ca este logic ca este la fel si ca primar! Cu cat stergi mai mult cu atat lumea se incranceneaza sa spuna mai mult…si sa puna si foto pentru edificare!

  Răspunde
 • Ce preț se va plati pentru aceste autobuze?
  Sper sa nu fie o coincidenta cu călătoriile lui Toma prin Olanda!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.