„Mai durează două ore! Ne cerem scuze”

Neajuns în această dimineață pentru buzoienii din oraș.

Nu au apă la robinet!

Muncitorii care lucrează de aseară la realizarea conexiunii dintre țeava nouă de pe Bd. Unirii și magistrala de pe Bălcescu care vine din Crâng nu au reușit să termine:


„Ne cerem scuze! Estimăm că vom termina în aproximativ două ore. Pe la ora 09.00 vom da din nou drumul la apă”, au spus muncitorii de la fața locului

Reprezentanții Companiei de Apă au anunțat că la reluarea furnizării e posibil ca apa să prezinte turbiditate pentru câteva minute.


Puțin după ora 10.00 alimentarea cu apă în oraș a fost reluată.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Mai durează două ore! Ne cerem scuze”

 • Doamna Simona un anuntz acolo pentru fraieri sa-si pregateasca ceva rezerve de apa …… specialistii lui peste prajit …..

  Răspunde
 • S.au dus alea 2 ore și încă o ora …e 8 si apa nimic

  Răspunde
 • Asa cum știu sa transmită mesaje în momentul în care nu ti-ai achitat factura în 15 zile calendaristice, asa ar fi trebuit să transmită un mesaj prin care sa comunice ca nu pot furniza apă în această dimineață.
  Ar trebui sa le fie rușine pentru faptul ca nu au putut sa finalizeze lucrarea în cele 8 ore de când au întrerupt apă.
  Tarife mari la apă știu să perceapă.

  Răspunde
 • Păi băieții au stat la bârfă azi noapte, acum dau zor să termine. Greu să legi două țevi. Vai de mama voastră, de cârpaci!

  Răspunde
 • Pai si asa se face comunicarea cu clientii – post-incident si reactiv?

  Răspunde
 • Ar trebui sa publici numele firmei care lucrează acolo,ca un demers jurnalistic.La o simpla căutare vezi ca e o firma de apartament din Buzău,a unui traseist politic cu un profit anual sub 5000 euro. Utilaje din anii 90,lopeți și tarnacoape,necalificați .Compania de apa ar fi trebuit sa știe cu cine lucrează la astfel de lucrări de anvergura,și reparatorii sa aplice reduceri la facturi .Noi plătim, ei nu respecta nici termenele,nici calitatea.

  Răspunde
 • Toți pârliții proiectează și execută în Buzău, mai ales dacă sunt de-ai casei Psd-iste. Deci acea racordare nu se putea face în alt punct, decât sub acel „pachet” de cabluri? Citești și te crucești, despre cine execută astfel de lucrări.

  Răspunde
  • Încă o dovadă că tot ce se face la Buzau e pe baza de ce-l taie capul pe Dorel, spontan, la fata locului !

   Canci proiect, canci studiu de fezabilitate, canci orice documentație !

   Bogdaproste că ne-a ferit D-zeu până acum de vreun accident ca cel de la autostrada, sa lovească Dorel cu târnăcopul și tigara-n gura vreo țeavă de gaz, ceva…..

   Off, ce rai am fost iar, noi, ăștia plătiți de opoziție, din bani publici, sa evidențiem încă o dată modul ordinar și pe brânci in care se încearcă facerea Buzăului frumos de către tot felul de firme de apartament, neapărat afiliate politic și cu 0 experienta in domeniul in care au câștigat contractul !

   Huooooo !!!!

   Răspunde
 • Cine a zis ca ne-a ferit de asa ceva?Pe fostul Lenin aceeași firma a tăiat un cablu de curent electric lăsând cartierul fără electricitate câteva ore.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.