Se mută stația taxi din Dorobanți de la Mândrești

Încă o problemă reclamată ani la rând de cetățenii din cartierul Dorobanți e pe cale a fi rezolvată.

Vorbim despre stația de autobuz din zona Mândrești, care se întâmplă să fie adesea ocupată de taxiuri.

Iată un ultim mesaj postat ieri pe domnule primar.ro care reclamă această situație.

„Atata timp cat autobuzele si microbuzele opresc in fata taxiurilor, mereu va fi scandal, claxoane, replici, înjurături. Taximetriștii sunt foarte multi, în jur de 13-14, și se aliniaza invers. Tot dand mereu in spate, automat ocupă stația de autobuz. Dacă vreun taximetrist este corect si nu vrea sa blocheze statia de autobuz, atunci cel din fata il claxona si striga sa dea inapoi”. 

Noutatea e că primarul C-tin Toma a anunțat că stația taxi va fi mutată în această săptămână.

„Statia de taxiuri din zona Mandresti se va muta in aceasta saptamana pe strada Dorobanti, dupa intersectia cu strada Columbelor, in spatele Pietei Dorobanti. Pentru „povestea” cu taxiurile, a trebuit sa  avem si o hotarare de Consiliu Local, dupa ce in prealabil am avut o dezbatere publica de 30 zile. Din pacate, ca sa schimbi ceva rau dureaza mult”.

În acest fel, stația de autobuz nu va mai fi ocupată cu mașinile taxi. În schimb, mulți dintre pietoni vor trebui ca până la taxi să meargă câțiva pași în plus. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

3 comentarii la „Se mută stația taxi din Dorobanți de la Mândrești

  • Ar trebui ca cei ce se ocupa de transporturi din primăria buzău să vadă că în dorobanți există o alveola făcută ptr stația de autobuz care e ocupată de autoturisme si ar trebui să mute stația de autobuz în locul destinat si să lase numai stația de taxi în intervalul stabilit anteriori

    Răspunde
  • Corect gramatical: o buna parte a calatorilor va trebui…..nu e asa domnule ziarist?

    Răspunde
  • Domnule Bocioaca aveti dreptate, dar ce spuneti dumneavoastra este vorba de statia de autobuz din Dorobanti 1, iarasi in reportaj este vorba de statia de autobuz din Dorobanti 2

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.