Mămică de trei luni, cădere de la etajul opt!

Moarte violentă în această dimineață în spatele blocului ACR din Unirii Sud.

O femeie, mămică de trei luni, a căzut în gol de la etajul opt.În momentul tragediei, în apartament se mai aflau concubinul femeii și un bebeluș de aproape trei luni – care va crește fără a-și cunoaște mama.

Cauza cea mai probabilă este suicidul. Psihologii susțin că una din cinci femei suferă de depresie postnatală, situație care – în combinație cu alte supărări și neajunsuri – poate duce la gesturi necugetate.Femeia care și-a pus azi capăt zilelor este Anca Zahiu, fiica regretatei profesoare Tamara Zahiu de la Liceul Grigore Moisil, fost Contactoare, profesor de mare calitate umană și intelectuală:


Tamara Zahiu s-a prăpădit în urmă cu trei ani (09.01.2021), la 64 de ani, cu câteva luni înainte de a ieși la pensie, pare-se de coronavirus

În acest an, Anca Zahiu rămăsese și fără sprijinul tatălui, fost medic stomatolog, decedat la rându-i, cu câteva zile înainte să nască.

O ultimă poză fericită, cu nepoții, în 2020 a soților Zahiu (care mai aveau și un băiat, Vladimir). Ce năpastă a urmat de atunci peste această familie de intelectuali

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Mămică de trei luni, cădere de la etajul opt!

 • …’pare-se’ din cauza protocoalelor morții arahatiene din spitale de atunci!…asta dacă nu apucase să se composteze!…

  Răspunde
 • Tereacă, nu te mai grăbi cu aprecieri ” jurnalistice” de dragul senzaționalului!
  Ai rămâne surprins, dar, nu toți cititorii tăi ( șoc, chiar ai cititori/ urmăritori, etc) apreciază stilul manelistic de abordare al unor astfel de subiecte, cred că dacă ai arăta mai multă empatie și considerație față de victimă și familia acesteia ai avea mai mult de câștigat….plus că te-ai apropiat decent de categoria jurnalismului deontologic, echilibrat, nu de cea a fițuicilor destinate lecturilor ieftine…..
  În fond, nu toți buzoienii sparg semințe și ascultă Guță & co 24/ 7……

  Răspunde
 • Pentru comentatorii analfabeti cocalari, persoana in cauza tocmai ce fusese “ eliberata” de la spitalul Sapoca! Săraca era bolnavă de schizofrenie de ani și ani! Nu avea voie să facă copiii dar din păcate a adus pe lume un copilaș cu concubinul, persoana la fel de bolnavă ca și ea! Tatăl decedat cu puțin timp în urmă a fost găsit în casa de la țară, unde locuia de ceva vreme datorită amenințărilor făcute de fica bolnavă. Când nu își lua medicamentele săraca devenea agresiva! Asta ca să-i liniștesc pe “ deontologii “ măscărici !

  Răspunde
  • Vai, dar ce agresivi suntem (ești doar tu, dar dacă vezi multiplu, zic să țin trena)! Spune-mi, te rog, dacă era cu probleme psihice, cât de bine crezi că i-au făcut toate ”protocoalele” din pandemie? În condițiile în care oameni normali, necunoscuți cu antecedente de genul acesta, și-au luat viața, unul chiar vis a vis de locația actuală, în noiembrie 2021 de exemplu.
   Iar celălalt geamăn, căcăreaza cu frică de urmările vaccinului fals mascată: tu așa ești idiot sau asta ai ales de pe tavă la botez? Ceea ce nu știi tu de pe buzoienii.ro, nu înseamnă că nu există, măi ciobane analfabet, ci doar că ești suficient (putoare). Cioban, pentru că ești iubitor de berbeci, toată ziua stai în gură cu ei, practic nici dacă aș vrea nu mi-aș permite alt apelativ. Analfabet, pentru că nu am vreun dubiu că ești de nivel macaoa, ai ajuns la o carte.
   Ca o paranteză, cum sunteți publicul țintă al lui Toma, nu mă mai miră realizările magraonice de până acum?!? Eu aș face și mai și, în locul dumnealui, cu voi!

   Răspunde
  • Daca cineva ar verifica efectiv situația și ar avea dreptul să vorbească doar persoane cunoscătoare de cauză probabil nu s-ar mai întâmpla lucruri de genul ăsta.si probabil daca nu ar exista persoane că tine sa jignească fara să știe nici măcar despre ce vorbesc oamenii nu ar mai ajunge la boli de genul.eu sunt dispus sa demonstrez in primul rand nivelul meu de sănătate mintală care eu nu luam pastile de ani de zile și eram mai sănătos decât un sadic că tine care inventează niste aberații.eu am muncit am îngrijit o femeie cu o depresie de genul ăla și am sunat până să ajungă în stadiul ăla timp de o săptămână la Dr fara sa mi dea o programare sadicule care doar pentru sadici că tine a ajuns unde a ajuns.exact cum acum îl rog de zile întregi să mi facă o evaluare psihiatrică sadicule.de unde ai obținut tu toate aberațiile astea?arată și mie legea care spune că nu avea voi să facă un copil.tu ești bolnav de adevărat și ai și un nivel extraordinar de sadism in tine făcând afirmațiile care le faci fara nici un temei.de când o știu pe Anca doar câteva persoane au venit să o vadă efectiv pe anca.restul toți judecătorii nici bună ziua nu avea de aface cu ea.anca a terminat 3 facultăți in perioada când era considerată cum o consideri.

   Răspunde
 • @Vali….aka….pixeli albastrii….si asta s-a omorat tot de la vaccin ?????!!!!

  Omg !!!!

  Bre, au trecut anii si nu moare nimeni pe capete, ce facem ????!!!!
  Oaie :))))))

  Răspunde
  • Pai voi aveti capete? Alea-s dopuri sa nu va ploua in gat, nu capete.

   Oxiur :))))))

   Răspunde
  • de luni dimineață alerg sa mi se facă un examen psihiatric și nimeni nu l face pentru că nu are cum sa dovedească că nu sunt apt. daca chiar le știi tu pe toate mai du-te și mai documenteaza-te să vezi că poate jumate din oraș a ajuns vreodată pe tratament și asta nu înseamnă că numai ai voie sa te vindeci.

   Răspunde
 • Mulțumesc de faptul că nimeni nu a spus măcar un Dumnezeu să o ierte in comentariile astea.am incercat sa las un răspuns la sadicul care și-a permis să aducă jignirile care le-a adus soției mele mie fetiței mele și poate și lui Dumnezeu judecând o el fără nici o realitate și el fiind bolnav într-adevăr. spune aici cum sa fac sa demonstrez la toți sadicii că tine că eu nu luam pastile de 2 ani de zile și eram mult mai normal că tine îngrijind in perioada de criza a Ancăi un copil nou născut o femeie în starea ei ?pe mine nu m-ar interesa sa ți dovedesc ție nimic dar că să închid gura la mâncători de rahat că tine.vrei să vezi dovezi că eu de 2 ani am muncit poate și zi și noapte și am îngrijit femeie bolnava in condițiile ei copil nou născut și făceam și tot ce puteam că să fie preluata de un specialist care în momentul în care nu devenise atât de grav timp de o săptămână nu mi-a răspuns la telefon până când a ajuns în starea în care a ajuns că să mi-o țină internată după aia fara să și vadă copilul.noi am luat orice precauție pentru sănătatea copilului. spune tu de unde scoți că nu avea voie pe ce susții tu asta?și eu pot demonstra tot ce am scris mai sus pentru orice judecător

  Răspunde
 • Cea bolnava in halul ăla care consideri tu in toată perioada asta de „boală”in care a fost îndopată de pastile a terminat 3 facultăți. aia nu e boală, e o stare la care se ajunge din cauza problemelor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.