Mesajul zilei: „Domnule primar, vreau și eu SUGVENȚIE!”


E mesajul zilei pe site-ul domnuleprimar.ro.

Un buzoian care se semnează Dorian Pavel i-a scris primarului că vrea și el să devină un pensionar „sugvenționat” și să primească „sugvenție” la căldură și transport (click AICI pentru mesajul original).

Bună ziua, dl. primar. Doresc să devin pensionar. Sigur o să mă întrebați de ce ? Păi, ca să mă pot plimba liniștit cu mijloacele de transport în public! Să mă sugvenționati și pe mine, să mă pot plimba cu trenul gratuit, să țip la lume că sunt pensionar și am drepturi. Câștig 1000 lei, plătesc 35 lei abonament autobuz, 400 chirie, 150 lei utilități si vreau să și trăiesc. Dacă se poate, aș dori să nu mai muncesc și să devin asistat social. Gratuitate la autobuz, sugvenție la căldură, mâncare gratuită și altele. Ce trebuie să fac să devin asistat social?

La acest mesaj primarul nu a răspuns încă. A facut-o însă, virulent, un cititor intrigat:

Sa te ,,sugventioneze” mă-ta măi analfabetule ! Invață sa scrii mai intai corect, dupa care sa te adresezi domnului primar.

Există și părerea că Dorian Pavel a scris intenționat „sugvenționat”, gândindu-se la faptul că subvenția suge bani din bugetul primăriei.

Citește și articolul: Azi în Buzău. Au început săpăturile. Iată unde vor fi amplasate toate 11!

Varianta are mai puține șanse de a fi și cea reală, întrucât petiționarul a comis mai multe greșeli în mesajul postat pe domnuleprimar.ro.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Mesajul zilei: „Domnule primar, vreau și eu SUGVENȚIE!”

  • Eu vreau să-i răspund cetățeanului care se dorește a fi „„sugvenționat „„ .Să se ducă mai departe la serviciu pentru că nu e o fericire să fii pensionar .Exiști atâta timp cât activezi undeva ,când lucrezi și ai cu ce-ți ocupa timpul . La pensie totul e gri ,stimate concetățean,și timpul trece foarte greu .Iar „„sugvenția „„este foarte mică .A bia îți ajunge să trăiești .Așa că nu ne mai invidiați ,și mergeți încontinuare la muncă ,cu toată simpatia pentru dvoastră .

    Răspunde
  • Poate vrea să se facă pensionar militar ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.