Modificare în zona str. Patriei, Col. Buzoianu și Bd. Unirii

Veste bună. Se face cum au cerut șoferii!

Primăria Buzău a anunțat azi printr-un comunicat de presă modificarea sensurilor unice în zona str. Patriei, Col. Buzoianu și Bd. Unirii Sud.

Astfel, str. Colonel Buzoianu va avea sens unic dinspre gară, cuprinzând și str. Soroca, până pe Bd. N. Bălcescu (la Galeriile de Artă).

Modificări vor fi și pe str. Patriei

Astfel, tronsonul dinspre str. Spiru Haret înspre Bd. Unirii (până la Aleea Gladiolei) va avea sens unic dinspre Spiru Haret înspre Unirii (ACR).

Avantaje

A) Se creează pe atât pe Col. Buzoianu, cât și pe Patriei un flux de mașini dinspre gară către Bd. N. Bălcescu și retur.

B) Șoferii care aveau drum dinspre Col. Buzoianu (către) N. Bălcescu nu mai trebuie să circule pe Bd. Unirii între Biblioteca Județeană și ACR. Se eliberează astfel Bd. Unirii

Există și un dezavantaj

La Galeriile de Arte va fi destul de greu pentru cei de pe str. Soroca să vireze stânga, zona devenind una cu risc crescut de tamponări.

loading...

6 comentarii la „Modificare în zona str. Patriei, Col. Buzoianu și Bd. Unirii

  • Sa scape Toma de lipsa de parcare după unirii…. Și sa fie bine și pentru medinvest… Nu era mai simplu sa scoată huidumele de autobuze de pe colonel buzoianu și toată lumea era fericita? Unde sunt locurile de parcare din certificatul de urbanism al medinvest? Cei care vin din spatele blocurilor din unirii și ies în soroca ce fac? Ies iar pe bulevard?

   Răspunde
 • Fără semafor în intersecția cu N. Bălcescu degeaba

  Răspunde
  • Viziunea lovește din nou !

   Ce, locuitorii de pe Soroca și prelungirea Patriei credeau c-au scăpat de aplicarea viziunii ?!
   Neaaah….

   Domnii producători de viziune, alooo, pe când refaceți sensul dublu pe Colonel Buzoianu și pe Patriei ?!

   Ce, nu incap autobuzele ? Cumpărați altele mai mici !

   Pe când niste giratorii in intersecțiile mari (Colonel Buzoianu, Bălcescu, Transilvaniei) ca sa nu mai stea lumea pe loc aiurea ?

   Pe când veti face străzi noi, in loc sa le taiati si pe-alea existente, când veți largi actualele străzi în loc să le-ngustati ?
   Pe Unirii sunt trotuare de cate 5 – 6m lățime pe unde se plimba cate-un individ ici-colo iar pe carosabil sunt mii de mașini.

   Alooo, domnii vizionari, voi in ce realitate deosebit de paralela cu asta a noastră, cetățenii, trăiți ?!

   Răspunde
 • Vai de capul nostru ! „La propunerea unui grup de cetateni „, aiurea, de unde, din Cecenia, din Republica Malgasa sau din Tintesti !!!???

  Răspunde
 • Eu sunt grupul ! Si propun sens unic pe Unirii, de la Olimpic la pod Maracineni, cei ce vin invers sa o ia prin Braila.
  Vedem daca merge, daca nu, tot Grupul va propune schimbarea sensului …..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.